17 Nisan 2014 Perşembe

Shopigo.com ile kampa gitmenin tam zamanı!


Havaların ısınmasıyla tatil hayallerine başlanılan bu günlerde, shopigo.com’a özel ürünler ile kamp kaçamağı,
 unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazınıyor...Türkiye’de bugüne kadar alışıla gelmişin dışında online alışveriş konsepti yaratan, moda ve lifestyle ürünlerle dolu sıradışı bir çeşitlilik sunmakla kalmayan shopigo.com, farklı stillere özel tasarımlar sunuyor.

Çadır kurmak, odun toplamak, kamp ateşini yakmak ya da doğada turlamak gibi şehir hayatında uzak kaldığımız faaliyetler ile günlük hayatın yarattığı stres, gürültü ve kalabalıktan uzaklaşmak mümkün olabiliyor. Shopigo.com, havaların ısınmasıyla tatil planları yapanların arasında kamp yapmayı düşünenler için de birçok alternatifi bünyesinde barındırıyor.

Bir yaşam biçimi sunan shopigo.com kamp yapmayı düşünenler için faydalı olabilecek beş özel ürünü şu şekilde sıralıyor. Heimplanet’ın 5,2 kg ağırlığında olan ve sadece 1 dakika kurulabilen 3 kişilik çadırı, The Cave, kamp severlerin hayatını kolaylaştırırken; aracını kendi egzozuyla kaldırabilen Air Jack kriko ile zorlu yollarda lastik değişirmek çok kolay ve kısa süreli oluyor.

Pure Fix Cycles’ın gece ışıldayan bisikleti ile eğlenceli ve güvenli bir kamp seyahatine hazır olmayı mümkün olabiliyorken, düşme anında Airbag gibi patlayan ve kask halini alan görünmez bisiklet kaskı Hövding ve Carrera’nın katlanabilir bisiklet kaskı, kamp ortamının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sıradışı konsept yaratmakla kalmayıp özel satışlar, sınırlı koleksiyonlara özel ön satışlar yapan, dünyaca ünlü tasarımcılar ve yeni yeteneklerin buluşma noktası olarak da online satış sektöründe bir ilke imza atan shopigo.com’un son önerisi, spotify bağlantısı sayesinde Spotify arşivindeki 20 milyon şarkıya erişme ve dünyanın tüm radyo kanallarını dinleyebilme imkanı sağlayan, dijital radyo Revo  ise, kamp keyfini tamamlıyor. Detaylı bilgi için: www.shopigo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder