21 Nisan 2014 Pazartesi

Mövenpick Hotel Istanbul’da UNICEF Çocuk Şenliği



Mövenpick Hotel Istanbul, 27 Nisan 2014 Pazar günü, 10.00-15.00 saatleri arasında Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği ve UNICEF işbirliğiyle gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”ne ev sahipliği yapıyor.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlenen, elde edilen tüm gelirin UNICEF’in “Türkiye'deki Okul Öncesi Eğitim” projesine aktarılacağı etkinlikte 6-12 yaş arası çocuklar, Bilim Kahramanları’nın robot tasarımı atölyesinden, Mövenpick Hotel Istanbul’un çikolata yapımı kursuna; Paint & Wear’ın t-shirt boyama etkinliğinden Faber Castell’in yüz boyama ve boyama atölyelerine kadar birbirinden renkli atölye çalışmalarına katılarak hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de eğlenceli bir gün geçirecekler. Ayrıca atölye çalışmaları öncesi Swiss International Air Lines’ın sürpriz hediyeleri eşliğinde uçaklarla ilgili video gösterisini izleme imkanı bulacaklar.


Çocuklar, ebeveynleriyle birlikte katılacakları şenlikte enfes öğle yemeği büfesini tatmakla kalmayıp aynı zamanda atölye çalışmaları sonunda yapılacak çekilişe katılarak birbirinden renkli hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Swiss International Air Lines’dan bir aileye 3 kişilik uçak bileti, Pascal Nouma imzalı toplar, Mövenpick Hotel Istanbul, Izmir ve Ankara’da konaklama, Swatch saatler ve Faber Castell’den kalemler bu muhteşem çekilişte yer alan hediyelerden yalnızca bazıları...


 Kayıt için staskent@unicefturk.org adresine e-mail gönderebilir veya 0212 252 52 22’yi arayabilirsiniz.

UNICEF Türkiye “Okul Öncesi Eğitim Projesi” hakkında
UNICEF’in Türkiye’deki “Okul Öncesi Eğitim” projesi kapsamında, Ağrı, Van, Diyarbakır, Erzurum, Adana, Mersin, Hatay gibi toplam 25 ilde daha fazla çocuğun okul öncesi eğitim alması için “toplum temelli merkezler” yapılmaktadır. Tamamen birey ve kurumların gönüllü bağışlarıyla gerçekleşen UNICEF projeleriyle ilgili  bilgi www.unicefturk.org veya 0212 252 52 22.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder