18 Nisan 2014 Cuma

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ve EF Yaz Okulu başvuruları için son hafta!




Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı (UNAOC) ve EF Education First (EF), bu yıl ikincisini düzenledikleri Yaz Okulunda pozitif sosyal değişim için gençlere yeteneklerini geliştirme fırsatı sunacaklar. UNAOC-EF Yaz Okuluna katılan öğrenciler 16-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında bir hafta boyunca EF'in New York, Tarrytown’daki kampüsünde ağırlanacak. Yaz Okulu için başvurular 22 Nisan’a kadar www.UNAOCEFSummerSchool.org adresinde devam ediyor.



Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı (UNAOC) ve EF Education First (EF)  bu sene ikincisini düzenlediği Yaz Okulu boyunca dünyanın dört bir yanından gelen 75 genç sınırlar ötesi işbirlikleri oluşturma ve ortak çözümler yaratabilme becerilerini geliştirecekler. Bu yılki Yaz Okulunda da geçen yıl olduğu gibi New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’ne rehberli bir tur düzenlenecek. Katılımcılar, Genel Kurul salonunu gezecek ve BM tarihini ayrıntılı olarak anlatan çeşitli sergileri keşfedecek, silahsızlanma, barış ve güvenlik gibi sorunlar üzerine nasıl yaklaşıldığını öğrenecekler.



UNAOC-EF Yaz Okuluna katılanlar, farklı kültürden gençlerin biraraya geldiği programda dünyaca tanınan konuşmacılar tarafından yönetilen seminerler ile global sorunları tanımlayıp çözümler bulma fırsatı, yerel ve global pozitif sosyal değişim için uluslararası network kazanma olanağı, Manhattan ve New York turlarıyla unutulmaz bir Amerika deneyimi yaşama şansı elde edecek.

Hayatınızın fırsatını kaçırmayın!
Bu yılki yaz okuluna katılmak isteyen (18-35 yaş arası) gençlerin 22 Nisan 2014 tarihinden önce www.UNAOCEFSummerSchool.org adresinden başvurması gerekiyor. Program tamamen ücretsiz olup, gidiş-dönüş uçak bileti, kalacak yer EF ve UNAOC tarafından karşılanacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder