29 Nisan 2014 Salı

Mehmet Sait Restaurant Lezzet Düşkünlerini Bekliyor

TURİZMİN SESİ
Mehmet Sait Restaurant,Antep mutfağının en seçkin lezzetlerini sizlere sunuyor. Antep mutfağının mezeleri,başlangıç yemekleri,kebapları tam ağzınıza layık


Mehmet Sait Restaurant’ın menüsünde düğün çorbası,içli köfte,patlıcan salata, muhammara, ezme salata, yaprak sarma,çiğ köfte, fındık lahmacun, lahmacun, bonfile etinden yapılan içi kaşar peynirli Mehmet Sait kebabı,sultan sarma, kuzu küşleme, şaşlık kebabı, fıstıklı kebap,patlıcanlı kebap,kaymaklı ayva tatlısı,cevizli tahinli kabak tatlısı,künefe,fıstıklı kadayıf gibi lezzetler yer alıyor.



Haftanın yedi günü sabah 07:00 gece 01:00 saatleri arasında açık olan Mehmet Sait Restaurant 250 kişiye kadar oturma kapasiteli, iş ve aile yemekleriniz için özel dizayn edilmiş locası da mevcuttur.



Her mevsim sizi bahar ayındaymış gibi yeşillikler arasında saklayacak, kentin keşmekeşliğinden uzaklaştıracak bir bahçeye sahip.



Mehmet Sait Restaurant,Lig TV ve D-Smart yayınları sayesinde maç tutkusunu lezzetle taçlandırıyor. Özel otoparkı bulunan mekan Levent metrosuna yürüyüş mesafesindedir.


Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Perran Kutman,Mehmet Sait Restaurant lezzelerini çok seviyor ve zaman buldukça özel tadlar için gelmektedir.



"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Caroline karakterinin başarısından dolayı Türkiye'de üne kavuşan Wilma Elles,Mehmet Sait Restaurant'tı müdavimlerinden ...

Rezervasyon Tel : 0.212.283.13.04-05
Mehmet Sait Restaurant
Büyükdere Cad.Emlak Bank Konutları Cömert Sok.C1D1 Blok
Levent-Beşiktaş/İstanbul
Tel:0212 28313 04-05 Fax:0212 283 10 12
www.mehmetsait.com
info@mehmetsait.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder