22 Nisan 2014 Salı

Tatil Sepeti, Antalya’da açtığı çağrı merkeziyle istihdama katkı sağlıyor



Türkiye’nin lider turizm portalı olan tatilsepeti.com, Antalya’da açtığı çağrı merkeziyle gençlere önemli kariyer olanakları sağlıyor. Tatil Sepeti Antalya Çağrı Merkezi, 130 kişilik kapasitesi ile, sadece sezonluk değil, yıl boyunca iş imkanı sunuyor. Burada, çağrı merkezi ekibinin yanı sıra reklam kontrat ve yazılım ekibi de yer alıyor. 2013 yılının mayıs ayında, Londra merkezli yatırım fonu Bancroft Private Equity’den yatırım almış olan Tatil Sepeti, ilerleyen dönemde de yepyeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

2004 yılından bu yana milyonlarca kişiye tatil servisi sunan bir turizm portalı olan tatilsepeti.com, hızlı büyümesini sürdürüyor. Tatil Sepeti, Antalya’da açtığı çağrı merkeziyle özellikle bölgedeki gençlere kariyer fırsatları sağlamayı hedefliyor. Turizm sektörünün kalbinin attığı Antalya’daki bu yatırımıyla, tatilcilere yerinde de hizmet veren Tatil Sepeti, sadece sezonda değil, yıl boyunca gençlere iş olanağı yaratıyor. 130 kişilik kapasiteye sahip olan Tatil Sepeti Antalya Çağrı Merkezi’nde, çağrı merkezi ekibinin yanı sıra reklam kontrat ve yazılım ekibi de yer alıyor.

tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, Antalya’da açtıkları çağrı merkeziyle ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl mayıs ayında aldığımız yatırımla büyüme planlarımızı hızlandırdık. Turizm sektöründe çok önemli bir yeri olan Antalya’da bu yatırımı yaparak, yerinde hizmet vermeyi ve civardaki tatilcilere kolaylıklar sunmayı da hedefledik. Ayrıca, bölgedeki istihdama katkı sağlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimize yalnızca sezonluk değil, yıl boyunca istihdam sağlayacak ve kariyer imkanları sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Turizm sektöründe kariyer yapmak isteyen gençler için Tatil Sepeti Antalya Çağrı Merkezi’nde birçok fırsat yer alıyor. İşe başlayan tüm arkadaşlarımıza eğitimler veriyor, kariyerlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.”

Geçtiğimiz yılın mayıs ayında, Londra merkezli yatırım fonu Bancroft Private Equity’den yatırım almış olan Tatil Sepeti, ilerleyen dönemde de yepyeni projelerle tatilcilerin karşısına çıkmayı planlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder