18 Nisan 2014 Cuma

Yılın en şımartan Instagram yarışması son hızla devam ediyor



“Bir saatlik tatil”in adresi SANDA SPA, yılın en çok şımartan Instagram yarışmasını hayata geçirerek, tatil ruhunun her an, her yerde hayat bulmasını amaçlıyor. Bu keyif dolu yarışmada “bir saatlik tatil”i en güzel anlatan karelerin sahipleri, kendilerini şımartabilecek ödüller kazanıyor. 7 Nisan’da başlayan ve 4 hafta sürecek olan yarışma son hızla devam ediyor. Her gün bir kişinin SANDA SPA’dan ayrıcalıklı bir masaj kazandığı bu yarışmada, her hafta bir kişi de büyük ödül olan 1 günlük SANDA SPA ritüelinin sahibi oluyor. Yarışmanın kazanan şanslı isimlerinden biri olmak isteyenlerin “bir saatlik tatil”i anlatan en güzel karelerini çekip #birsaatliktatil @sandaspa yazarak Instagram’da paylaşmaları ve özel jüri tarafından günün ya da haftanın kazananı seçilmeleri gerekiyor.


“Bir saatlik tatil” sloganıyla hizmet veren SANDA SPA, bu misyonundan ilham alarak, yılın en çok şımartan Instagram yarışmasını hayata geçirdi. SANDA SPA’nın 7 Nisan’da başlayan ve 4 hafta sürecek olan Instagram yarışması “bir saatlik tatil”i anlatan en güzel kareleri benzersiz masaj deneyimleriyle ödüllendiriyor. Her gün, bir önceki gün #birsaatliktatil @sandaspa yazılarak paylaşılan fotoğraflar arasından günün fotoğrafı, her hafta ise haftanın fotoğrafı seçiliyor. Günün fotoğrafının sahibi SANDA SPA’dan o haftanın masajını, haftanın kazananı ise masaj, bakım ve hamamdan oluşan bir günlük SANDA SPA ritüeli kazanıyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin “bir saatlik tatil”i anlatan en güzel karelerini çekmeleri, #birsaatliktatil @sandaspa yazarak Instagram’da paylaşmaları gerekiyor. Fotoğraflar, moda tasarımcısı Özlem Süer ve seyahat yazarı/tarihçi Saffet Emre Tonguç’un yanı sıra, Instagram’ın önde gelen 6 isminden oluşan jüri tarafından değerlendiriliyor. 7-13 Nisan haftasında her gün bir kişi, ılık yağlar ve gül yaprakları kullanılarak yapılan Flower Petal masajını kazandı. 14-20 Nisan haftasında ise günün fotoğrafının sahipleri ısıtılmış bambu çubukları ile uygulanan Bamboo Miracle masajını deneyimleme şansına sahip olacak. 21-27 Nisan haftasının günün fotoğrafı ödülü ise yağmur ormanlarından esinlenilerek oluşturulmuş farklı bir deneyim Sanda Rainforest masajı olurken, son haftada (28 Nisan-4 Mayıs) her gün bir kişi doğal kristal taşlarla yapılan Crystal Massage’ı kazanacak.

Ayrıca, yarışma boyunca her hafta bir kişi, 1 günlük SANDA SPA paketi olan büyük ödülün sahibi olacak. Bu ayrıcalıklı ödül, 70 dakika süren Refresh and Shine paketi, yorgun el ve ayaklara özel aromaterapi yağları kullanılarak uygulanan Healing Hands and Feet bakımı, Sanda Lemon Honey Facial yüz bakımı ve rahatlatıcı hamam terapisinden (Hamam terapisi yalnızca SANDA SPA-İstinye’de yer alıyor) oluşuyor.

SANDA SPA’nın tatil ruhunu her an her yerde hissetmeye yardımcı olan bu yarışmasıyla ilgili her türlü bilgi ve kazanan isimler http://instagram.com/sandaspa linkinden takip edilebilir. Yarışmanın katılım koşulları için ise hillside.ly/birsaatliktatil linkine bakabilirsiniz.

www.sandaspa.com
http://instagram.com/sandaspa
www.facebook.com/sandaspa
www.twitter.com/sandaspa
SANDA SPA-Etiler: 0212 352 2500
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 2060
SANDA SPA-Trio: 0216 472 0072

Kendini özel hissetmek isteyenler için SANDA CARD
“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside bünyesindeki SANDA SPA, Türkiye’nin ilk Spa zinciri olarak masajdan yüz ve vücut bakımına kadar konuklarına geniş bir menü seçeneği sunuyor. Balili ve Türk terapistlerin görev yaptığı SANDA SPA tarafından sunulan SANDA CARD uygulaması ise Spa misafirlerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Tüm SANDA SPA’larda ve Hillside City Club üyeliklerinde avantajlar sağlayan Sanda Card, SANDA SPA’nın sürekli misafirlerine özel sürpriz ve hediyeler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder