20 Nisan 2014 Pazar

Oleg Cassini’den yaklaşan düğün ve davet sezonu için kampanya Oleg Cassini’den bahar kutlaması



Koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada bulunan, Hollywood yıldızlarının tercihi Oleg Cassini havaların ısınmasıyla birlikte yaklaşan düğün ve davet sezonu için özel bir kampanya düzenliyor. 19 - 27 Nisan tarihleri arasında sezon gece elbiselerinde geçerli olacak kampanya kapsamında 500 TL’ye kadar yapacağınız alışverişlerinizde 75 TL, 1000 TL’ye kadar 150 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 250 TL nakit indirim yapılıyor. Oleg Cassini’nin her yaşa ve her zevke uygun göz alıcı gece elbiseleriyle katılacağınız davetlerde kendinizi gecenin yıldızı gibi hissedeceksiniz.

Güneşin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte düğün ve davet haberleri de artmaya başladı. Arkadaşınızın düğününde, katılacağınız özel bir davette, evlilik yıldönümü yemeğinizde ya da mezuniyetinizde ne giyeceğinizi dert etmeyin. First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı,  Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi starların, Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2014 gece elbisesi koleksiyonunda kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak göz alıcı bir model mutlaka bulacaksınız. Üstelik Oleg Cassini’nin özel kampanyası ile indirimli olarak!


19 - 27 Nisan tarihleri arasında sezon gece elbiselerinde geçerli olacak kampanya kapsamında 500 TL’ye kadar yapacağınız alışverişlerinizde 75 TL, 1000 TL’ye kadar 150 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 250 TL nakit indirim veriliyor.

Her yaşa ve her bedene uygun göz alıcı elbiseler
Her zevke ve her yaşa uygun birçok farklı tasarımın yer aldığı abiye koleksiyonundan hayalinizdeki elbiseyi bulmanız mümkün. Kristal taşlar ile süslenmiş uçuşan şifon elbiseler, vücudu mükemmel bir şekilde saran kuyruklu tuvaletler, payetlerle hareketlendirişmiş mini elbiseler mezuniyet töreninde kendinizi prenses gibi hissetmenizi sağlayacak. Son dönemlerde sıklıkla karşımıza çıkan dantel, vücudu mükemmel bir şekilde saran krep, tüm zamanların romantiği tül ve uçuşan şifon kumaşların kullanıldığı elbiseler katılacağınız davette dikkatleri üzerinize çekecek. Arkadaşınızın düğününde Oleg Cassini imzalı uzun bir tuvaletle ya da modern görünümlü bir mini elbiseyle göz alıcı görüneceksiniz. Somon, pudra pembesi, mint yeşili, bebek mavisi, lila gibi sezonun öne çıkan renklerinin kullanıldığı abiyelerin yanı sıra siyah, kırmızı, yeşil, gold antrasit gibi iddialı renklere de koleksiyonda sıkça rastlanıyor.

Peri masallarından ilham alan tasarımlar
Sezon trendlerinin tümünün yansıtıldığı modellerin yanı sıra klasikleşmiş birçok stil de Oleg Cassini’nin 2014 gece elbisesi koleksiyonunda yer alıyor. Peri masallarından aldığı ilhamla rüyaları gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini, göz alıcı elbiseleriyle gönlünüzü fethedecek.Sezonun tüm trend renklerini barındıran koleksiyonda her yaşa ve her bedene uygun abiye modellerinden hayalinizdeki elbiseyi bulacaksınız. Tüm dünyada 400’den fazla mağazada bulunan ve internetten satış yapan Oleg Cassini’de, gelinlik ve abiyenin yanı sıra; ayakkabı, duvak, abiye takı, gelin buketi, taç, vualet, gelin kesesi, eldiven bolero, şal, kürk ve bekarlığa veda aksesuarları gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bulunuyor.

Detaylı bilgi için: http://www.olegcassini.com.tr/

Oleg Cassini Bağdat Caddesi:  0 216 385 88 99

Oleg Cassini Cevahir AVM: 0 212 380 07 77

Oleg Cassini Forum İstanbul: 0 212 380 07 77

Oleg Cassini Ankara Armada AVM: 0 312 219 20 15

Oleg Cassini Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi: 0224 261 31 82

www.olegcassini.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder