24 Nisan 2014 Perşembe

İnoksan, Aşçılar Bayramını İSPAD Aşçıları ile Birlikte Kutladı!


Aşçılık Camiasının En Büyük Destekçisi İnoksan, Aşçılar Bayramını Kutladı!
Bu sene 10-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen IBATECH 2014 Fuarı’nda renkli etkinlikleriyle dikkat çeken İnoksan, standını ziyaret eden İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği ile birlikte Aşçılık Bayramı’nı kutlandı. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık’ın da katılımıyla gerçekleşen kutlamada İSPAD üyeleriyle birlikte pasta kesildi.

12 Nisan geleneksel Aşçılar Bayramı, IBATECH Fuarı’nda İnoksan standında coşkuyla kutlandı. İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği ile birlikte pasta keserek aşçıların bayramını kutlayan mutfağın lideri, aşçılık camiasına verdiği değeri pekiştirdi. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık: “İnoksan olarak, mutfağın asıl sahipleri olan aşçılarımızı çok önemsiyoruz. Bu nedenle her zaman, yaptığımız Ar-Ge çalışmalarıyla onların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verecek ürünleri geliştirip, hizmetlerine sunmaya çalışıyoruz. Her yönden kazandıran mutfak projelerimize güvenerek bizleri tercih eden ve İnoksan’ın gücüne güç katan çok değerli aşçılarımızın Aşçılar Bayramı’nı kutlar, en içten dileklerimle sevgilerimi sunarım” sözleriyle başta İSPAD üyeleri olmak üzere tüm aşçıların 12 Nisan Aşçılık Bayramı’nı kutladı. 

Aşçılarla olan güçlü bağını her fırsatta gözler önüne seren İnoksan, onlardan ilham alarak geliştirdiği profesyonel mutfak projeleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yerli yabancı birçok mutfakta imzası bulunan mutfak devi, aşçılık mesleğine verdiği önemi her fırsatta pekiştiriyor. Aşçılık yarışmaları, etkinlikler, sponsorluklar, yurtdışı seyahatleri gibi konularda aşçıların her daim yanında olan İnoksan yenilikçi ekipmanlarıyla, aşçılarımız için en değerli olan “zaman” etkenini onlara geri kazandırıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder