20 Nisan 2014 Pazar

Çin’den gelecek turistleri tesisinize nasıl yönlendirirsiniz?



HotelRunner yurtdışına çıkarak 102 milyar Dolar harcayan Çinli turistlere ulaşmanın yollarını açıklıyor
Dünyanın 1,3 milyarlık nüfusuyla en kalabalık ülkesi olan Çin’den gelecek turistleri tesisinize nasıl yönlendirirsiniz? CloudArena’nın, bulut tabanlı otel, acente yönetim ve online pazarlama platformu HotelRunner, tesislere bu konuda öneriler getiriyor. Tanıtım yapmak, sosyal medyayı kullanmak ve Çince bilen personel bulundurmak listenin en başında yer alıyor.

Dünya Turizm Örgütü’ne göre, geçtiğimiz yıl 83 milyon Çinli yurtdışına çıkarak 102 milyar dolar harcadı. Peki, milyarlarca dolar harcayan Çinli turistlere nasıl ulaşılır?

Dünyaya açılan Çinli turist pazarından tesisinizin de yararlanması için, turizm sektörüne yönelik olarak geliştirdiği küresel çözümlerle konaklama tesisi, acente yönetimini ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yenilikçi HotelRunner platformu çeşitli öneriler sunuyor.

Çince bilen personel ve Çince menü
İlk öneri Çinlilere yönelik pazarlama aktivitelerini artırmanın potansiyel Çinli misafirler için marka haline gelinmesinde büyük rol oynadığı yönünde. Paralel bir şekilde sosyal medyada etkin hale gelmek; potansiyel Çinli misafirlerle iletişimi ve etkileşimi güçlendirerek tesisin tercih edilme olasılığını yükseltiyor. Tesiste Çince bilen personelin olması ve otel içindeki broşür, menü ve levhaların Çince yazılması da Çinli turistlerin memnun edecektir.

Menüde ufak değişiklikler
HotelRunner, tesisin mutfağında Çin yemeklerine yer verilmesinin ve menüde yapılacak küçük değişikliklerin misafirlerin memnuniyetinde önemli bir rol oynadığını da ekliyor. Tesisin web sitesine, Çinlilerin özellikle ilgi duydukları Türkiye’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ilgili görsel ve aktiviteler eklenmesi Çinli turistlerin ilgilerini çekmeyi başaracaktır.

Çinli turistlerin dünyayı keşfetmesine siz de katkıda bulunmak ve bu pazardan pay almak istiyorsanız online hizmet verebileceğiniz sağlam alt yapılı bir web siteniz olmalı. Bulut bilişim tabanlı HotelRunner platformunda tesisinizin ve acentenizin internet üzerinden tanıtımını yapmanız ve doğrudan online rezervasyon alabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey mevcut. HotelRunner’da hesabınızı oluşturarak tesisinizi ve acentenizi dijital dünyaya taşımak artık çok kolay. Gelin siz de bu fırsatı değerlendirin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder