20 Nisan 2014 Pazar

SEKTÖR PROFESYONELLERİ BULUŞTURAN GLOBAL TEA EXPO “BETA TEA” KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ!



“Türk Çayı” kültürünün önemi gibi konulara vurgu yaparken sektör temsilcilerini de biraraya getiren “Global Tea Expo 2014” fuarı Türk Çayı denildiğinde ilk akla gelen, Global Çay kültürünü Türk çayı ile harmanlayan “BETA TEA” Çay Uzmanı   Mr. Brayn Baptıst’ in “Çayda Markalaşma Vizyonu” adlı konuşması, özenle hazırlanan standı ve aldığı özel juri  ödülü ile renklendi. İstanbul Kongre Merkezi’ nde 11- 12 Nisan tarihlerinde gerçekleşen fuar büyük ilgi gördü.


2012 yılında Trabzon Sürmene’ de kurulan fabrikasında Türk çayını uluslararası standartlarda üretmeye başlayan ve Türk çayına yepyeni bir soluk getirip markalaşmasına katkı sağlayan BETA TEA, çay konusunda dünyaca önemli çalışmalar yapmış olan olan Beta Çay Uzmanı  Mr. Brayn Baptıst’ inde konuşmacılar arasında yer aldığı “Global Tea Expo 2014” fuarında yerini aldı. İstanbul’ un düzenlediği hem Türkiye’ den hem de dünyadan sektör temsilcilerini ve üreticilerini aynı platformda buluşturan “Global Tea Expo 2014” fuarına, çay üretimi ve tüketimi  konusunda önde gelen ülkelerden; Çin, Hong Kong ve Sri Langa’ dan sektör temsilcileri ve küresel otorite sayılan Uluslararası Çay Komitesi de katıldı.


11 - 12 Nisan’ da İstanbul Kongre Merkezi’ nde gerçekleşen “Global Tea Expo 2014” fuarı küresel trendler, dünya markası olarak Türk Çayı’ nın markalaşması gibi konuların, özel çay tanıtımlarının da yer aldığı, birbirinden değerli konuklarıyla Türk çay kültürünün içinde bulunduğu durumu en iyi anlatan platform niteliği taşıdı.Türkiye’ nin tek dünyanın sayılı “Çay Fuarları” arasında yerini alan “Global Tea Expo” büyük bir katılımla gerçekleşti. “Zihni Derin Çay Ödülleri”  nin de dağıtıldığı fuarda Beta Tea’ de jüri özel ödülü aldı. Özenle hazırlanmış Beta Tea standı ise katılımcılar tarafından  büyük ilgi gördü.Sunduğu çay çeşitleriyle dünyanın birçok ülkesinde Türk Çayı denildiğinde ilk akla gelen, sektörde söz sahibi ve sektöre yön veren BETA TEA, dünyanın dört bir yanından özenle toplayıp hazırladığı, birbirinden leziz ve kaliteli çaylarının hikayesini ve deneyimlerini       Global Tea Expo’ da misafirlerinin beğenisine sundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder