9 Temmuz 2014 Çarşamba

BURGAN BANK’LA HAYALLERİNİZİN TATİLİNİ YAPIN



Burgan Bank, hayallerindeki tatili yaşayabilmeleri için, müşterilerine uygun faiz oranları ile tatil kredisi sunuyor. Burgan Bank, müşterilerine diledikleri tatil mekânında hayal ettikleri şekilde bir tatil geçirebilmeleri için, bütçelerini sarsmayacak geri ödeme seçenekleri ile tatil kredisi fırsatını sunuyor. Burgan Bank müşterileri eğlence, kültür, dinlenme ve sağlık amaçlı tatil harcamalarını ve ihtiyaçlarını dört mevsim boyunca, avantajlı faiz oranı ve düşük masraflı Burgan Bank Tatil Kredisi ile karşılayabilecek.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek yeni ürünler geliştiriyoruz, özellikle de kredilerde onların beklentilerine uygun çözümler üretiyoruz. Biliyoruz ki herkes için tatil önemli bir ihtiyaç, tüm yılın yorgunluğunu atmak için en güzel fırsat. Müşterilerimizin tatil planlarını ertelemesini ya da ödemeleri için endişe etmelerini istemiyoruz. Bu nedenle düşük tutarlı taksitlerle geri ödeme imkânı sağlayan, avantajlı faiz oranı olan tatil kredimizi geliştirdik.” dedi.

Bireysel müşterileri “Tatil Kredisi”ne Burgan Bank şubelerinden, www.burgan.com.tr internet adresinden, 0850 222 8 222 numaralı Burgan Bank çağrı merkezini arayarak başvurabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder