8 Temmuz 2014 Salı

RAMAZAN BAYRAMI’NDA SPA KEYFİ RICHMOND NUA’DA




Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa oteli ve Avrupa’nın en donanımlı destinasyon Spa’larından Richmond Nua, size ve sevdiklerinize keyifli bir bayram tatili sunuyor.Temiz havası ve dingin atmosferi ile Sapanca Gölü’nün ormanla kesiştiği muhteşem konumdaki Richmond Nua, Ramazan Bayramı tatilinde dinlenmek ve arınmak isteyenlere keyifli seçenekler sunuyor.


Richmond Nua’da, bayram tatili süresince uzman terapistler eşliğinde özel terapiler,  masajlar  ve bakımlar yaptırabilir, Nua’ ya özel sağlıklı “Beauty Food” menüleri ile yeni tadlarla tanışabilirsiniz.


Türkiye’ nin en lüks Spa’sı ödüllü Richmond Nua’ da spa deneyimlerinin yanısıra konforlu odalar ve bahçe, havuz kullanımı ile siz ve sevdikleriniz için bu bayram unutulmaz geçecek. Kusursuz Spa deneyimlerini Richmond ayrıcalıklarıyla yaşamak için Ramazan Bayramı’nda Richmond Nua Wellness Spa’ya davetlisiniz.
Richmond Nua Kişi Başı Gecelik Konaklama Paketleri

2 gece 375 TL.
3 gece 325 TL.
4 gece 295 TL.

Fiyatlara; açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, Spa girişi, beş çayı, akşam yemeğinde canlı müzik ve kdv dahildir. Belirtilen fiyatlar 26-30 Temmuz 2014 tarih aralığında geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder