12 Temmuz 2014 Cumartesi

HOLYWOOD STARLARI MARKA DOKTORU İLE TÜRKİYE’ de



Marka Doktoru Losangeles ofisi bir ilke imza atarak aralarında Alpacino-AngelinoJolie-Cuba Gooding JR-Eva Mendes-Brad Garrett-Ben Affleck-Arnold Schwarzenegger-Ana Kendrick-Alyssa Milano-Alan Alda-Al Pacino vb. isimlerin olduğu Keynotespeaker ajansının Türkiye temsilciliğini alan FEA (Farklı Eğitimler Akademisi) nin tüm tanıtım faaliyetlerini  yapacak.

Kişisel markalaşma ve network ajansı olan Farklı Eğitimler Akademisi; Biletix üzerinden sektöründeki en değerli kişilerinin eğitimlerini pazarlıyor. Bu yıl kurumsal satışlara da başlayacak olan firma Holywood’un en büyük ajansı ile temsilcilik anlaşması yaptı. Ardından Türkiye’nin Marka konusundaki deneyimli iletişim uzmanı  Gürkan Boztepe ile sözleşmeye imza attı.

Önümüzdeki dönemde ülkemizde yapılacak konferanslarda artık çıtanın çok yükseldiğini direkt Losangeles ofisleri ile tüm Kongre acenteleri veya Önemli Konferans düzenleyenlere süper isimler sunabilecek olan FEA, tüm PR ve Kreatif çalışmalar için marka doktorunu seçti.


Ülkemizdeki konferans bolluğuna ve GURU adı altında çok da önemli olmayan kişileri ülkemize getirip kişi başı 500-1000 Euro katılım ücretleri ile Konferans yapma döneminin bittiğini belirten Boztepe artık eğitim ve Keynotspeaker konusunda tek adres olarak FEA’nın görülmesi gerektiğini belirtti. Gerçekten konusunda uzman starlar ve siyasetçilere ulaşmak isteyenler FARKLI EĞİTİMLER AKADEMİSİ üzerinden bilgilendirme alabilirler.  www.farkliegitimlerakademisi.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder