19 Temmuz 2014 Cumartesi

“THE GRAND TARABYA’DA BAYRAM AYRICALIĞI!”


The Grand Tarabya, Ramazan Bayramı’nda da İstanbulluların seçkin buluşma noktası oluyor. Özel bayram paketiyle İstanbul’u daha önce hiç olmadığı kadar huzurlu yaşayacaksınız.Boğaz’ın incisi The Grand Tarabya’da Ramazan Bayramı da çok özel geçecek. The Grand Tarabya’nın İstanbul’dan uzağa gitmeden bayram tatilini yaşamak isteyen misafirleri için çok özel hazırlıkları var.


Bayrama özel suit paketleriyle bayramda Boğaz’a karşı tatilin keyfini çıkarmak isteyenler The Grand Tarabya’da buluşuyor. Minimum 2 gecelik suit paketleriyle 50 metrekarelik süitlerin özel balkonunda Boğaz’a veya marinaya karşı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Ya da Marina manzaralı açık havuzda Boğaz rüzgarıyla güneşin tadını çıkarmak, ya da özel spa terapileriyle günlük streslerinden arınmak isteyenler için Therapia SPA, eşsiz lezzetlerle damaklarını şımartmak isteyenler için ise The Grand Tarabya’nın 4 restoran ve barı hazır!


Marina ya da Boğaz manzaralı süitlerde minimum 2 gece konaklama, The Brasserie Restaurant’ta iki kişilik açık büfe kahvaltı, ücretsiz spa ve ıslak alan girişi, odaya özel ikramlar ve Miles&Smiles kart sahiplerine özel 2000 mil içeren paketin ....’den başlayan fiyatlarla.
The Grand Tarabya
Rezervasyon için
Tel : (0212)363 33 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder