9 Temmuz 2014 Çarşamba

Gezginlerin seçimi yine İstanbul ve Ankara Rahmi M. Koç Müzesi oldu



İstanbul ve Ankara Rahmi M. Koç Müzesi dünyanın en büyük seyahat sitesi Trip Advisor tarafından “Travelers’ Choice 2014” ödüllerinde 2 dalda ödüle layık görüldü. İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi 2014 Mükemmeliyet Ödülü alırken Ankara Rahmi M. Koç Müzesi Ankara’daki müzeler arasında 1’inci; gezilecek yerler arasında ise Anıtkabir'i takiben 2’inci sırada yer aldı.

Dünya genelinde yapılan ziyaretçi değerlendirmeleri sonucu belirlenen ve 5 üzerinden minimum 4,5 puan alan otel ve işletmelere verilen TripAdvisor ödüllerine layık görülen İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi ve Ankara Rahmi M. Koç Müzesi aynı zamanda TripAdvisor'ın milyonlarca kullanıcısının oyları neticesinde belirlenen “Travelers' Choice 2014” listesinde yer aldı.

Seyahat eden gerçek kişilerden güvenilir tavsiyeler ve rezervasyon araçlarına doğrudan bağlantılar içeren zengin seyahat seçenekleri ve planlama özellikleri bulunan TripAdvisor'ın, misafir memnuniyeti anketi sonuçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığı “2013 Yılı Travelers’ Choice” listesinde Ankara’nın ilk sanayi müzesi olan aynı zamanda Ankara ve Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili objelere koleksiyonunda yer veren Ankara Rahmi M. Koç Müzesi gezilecek yerler listesinde geçtiğimiz yıl üçüncü sırada yer alırken, her geçen gün yeni objelerin katılımıyla daha zengin bir koleksiyona sahip olan İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi ise 582 gezilecek yer listesinde dokuzuncu sırada yer almıştı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder