10 Temmuz 2014 Perşembe

HİLTON İSTANBUL KOZYATAĞI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR



Hilton Hotels & Resorts oteller grubunun Anadolu yakasındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul Kozyatağı'na yeni atamalar sürüyor. Mutfak ekibine sektörün deneyimli isimlerinden Executive Chef Mehmet Siriş ve Operasyon ekibine F&B Manager Gürkan Kaban dahil oldu.



 Intercontinental Hotels & Resorts oteller grubunda Executive Chef olarak görev yapan Mehmet Siriş, sektördeki 20 seneye varan tecrübesini Hilton Istanbul Kozyatağı’na aktaracak. Alain Ducasse, Roger Verge, Paul Bocuse, Gualtiero Marchesi gibi dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şeflerle farklı projelerde beraber çalışmıştır. Hizmet kalitesiyle Anadolu yakasının öncelikli tercih edilen oteli yapmayı hedefleyen şef, 1993 yılından bu yana Çırağan Palace Kempinski Istanbul, Mövenpick Otel zincirinin İstanbul ve Orta Doğu otellerinin yanı sıra, Adam & Eve Hotel Antalya gibi birçok otel zincirinde görev yapmıştır.



Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel işletmeciliği mezunu aynı zamanda ABD’de Institue of the American Hotel & Motel Association sertifikası olan Gürkan Kaban, iş yaşamına 1995 yılında Çırağan Hotel Kempinski Istanbul Otel’inde başlamış, ardından 1998- 2008 yıllarıarasında Amerika’da Royal Caribbean Cruise Line International ekibinde, Asst Maitre d’ Senior olarak çalışmıştır. Türkiye’ye dönüşüyle birlikte, Ankara Rixos, Dedeman İstanbul ve son olarak Crowne Plaza Asia’da Operasyon Müdürü olarak görev yapmıştır.



Hilton Istanbul Kozyatağı Conference Center & SPA hızla gelişen iş dünyasının merkezi Ataşehir’de konumlanmış olup, aynı zamanda seçkin bir yaşam bölgesinin tam kalbinde yer almaktadır. Şehrin işlek noktalarından birinde yer alan otel her iki köprüye birkaç dakika mesafede yer alıp, eşsiz Marmara Denizi manzarasıyla avantajlı bir konumdadır. 2.150 m2'nin üzerinde gelişmiş altyapıyla donatılmış toplantı salonları, 23’ü Süit, 47’si Executive olmak üzere toplam 320 odasıyla modern dizayn edilmiştir. 1600 m2 SPA alanında 24 saat açık Fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu ve Speed City Eğlence Merkezi ile misafirlerine gece gündüz hizmet verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder