3 Nisan 2014 Perşembe

Kibar Holding Atama ve Organizasyon Değişikliği



Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Haluk KAYABAŞI, Kibar Holding organizasyonunda oluşturulan COO (Chief Operating Officer) pozisyonuna atanmıştır.

Haluk KAYABAŞI, Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyeliğine devam edecek olup, CEO’ya bağlı grup şirketlerinin ve Holding Kurumsal Fonksiyonlarının yönetiminde görev alacaktır.

Haluk KAYABAŞI Kibar Holding, COO
1957 yılında Kayseri'de doğan Haluk KAYABAŞI, lisans öğrenimini 1980 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır.

1981 yılı itibariyle Assan Demir ve Sac Sanayi A.Ş. İthalat bölümünde İthalat Uzman Yardımcısı, İthalat Uzmanı, İthalat Müdür Yardımcısı, İthalat Müdürü ve Dış Ticaret Müdürü olarak görev almıştır.

1998 yılında Kibar Holding bünyesinde Dış Ticaret Koordinatörlüğü görevini yürüten Haluk KAYABAŞI, Mayıs 2012 itibari ile Metal Grup Başkanlığı görevini icra etmiş ve Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiştir.

Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Haluk KAYABAŞI, aynı zamanda 01.04.2014 tarihi itibari ile Kibar Holding COO’su (Chief Operating Officer ) olarak atanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder