14 Nisan 2014 Pazartesi

NİSAN’DA LALELER CENNETİ AMSTERDAM’A



Baharla birlikte kanallar şehri Amsterdam’ı en güzel mevsiminde, lale zamanında Tatilbudur.com ile yaşamaya ne dersiniz?12 yüzyılda balıkçı köyü olarak kurulan kanallar şehri Amsterdam’ı keşfetmeye sokak sanatçılarının ve renk renk bisikletlilerin şenlendirdiği Dam Meydanı ile başlayabilir, şehrin kalbi meydanda tarih ve mimarinin muhteşem birlikteliğine tanık olabilirsiniz.



17. yüzyıldan kalan yapıları ile tarihi zenginliğiyle dikkat çeken Amsterdam’da film platosunu anımsatan  su kanallarında tekne turu yapmak, yüzen evlerini fotoğraflamak, eğik binaları incelemek eşsiz bir deneyim sunuyor.Bir Amsterdam klasiği olan Çiçek Pazarı ve kent pazarları keyifli bir alışveriş rotası. Tur boyunca Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein ve Kraliyet Sarayı gezilecek yerler arasında. Van Gogh Müzesi ve dünyaca ünlü elmas fabrikası da görülmeye değer.

Kentin özgür ruhunu yansıtan kafeleri ve Kırmızı Fener Sokağı gezinin sıra dışı adresleri. Yel değirmenleri, geleneksel tahta ayakkabıları ve laleleri ile kimlik kazanan bu şehirde modern yaşamın tarihle uyumuna hayran kalacaksınız.

4 gece, 5 günlük Amsterdam Turu 19 Nisan – 23 Nisan tarihleri arasında %10 indirim fırsatı ile 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla
Detaylı bilgi www.tatilbudur.com’da

Fiyata dâhil olan hizmetler;
Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul - Amsterdam - İstanbul uçak bileti
Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli
Tercihinize göre seçeceğiniz kategorideki otelde 4 gece oda kahvaltı konaklama
Havaalanı-Otel-Havaalanı transferleri
Türkçe rehberli panoramik Amsterdam şehir turu
Seyahat sigortası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder