14 Nisan 2014 Pazartesi

Tektekçi lezzetli shot’ları ve sıradışı eğlencesi ile artık İzmir’de!



Rengârenk shot’larıyla eğlenceye yeni bir soluk katan Tektekçi, Alaçatı’nın ardından Ege’deki ikinci mekânını açtı. İzmir, Alsancak’ta 4 Nisan Cuma akşamı gerçekleştirilen açılışta Tektekçi hayranları, 150’yi aşkın kokteyl shot ile sıra dışı bir eğlence deneyimi yaşadı.



Farklı sunumları ve sürekli yenilik arayışıyla eğlencenin çizgisini değiştiren Tektekçi, Alaçatı’nın ardından Ege’deki ikinci mekânıyla eğlence severlerle buluştu. İzmir Alsancak’ta büyüleyici bir Rum evinde 4 Nisan Cuma günü açılan Tektekçi’nin birbirinden lezzetli shot’ları ile İzmirliler artık eğlenceye doyuyor.


Gece hayatının nev’i şahsına münhasır ismi Tektekçi, AR-GE laboratuvarında özenle hazırladığı alternatif kokteyl tarifleri, kıpır kıpır müzikleri, farklı sunumları ve benzersiz konseptiyle İzmir’de eğlencenin yeni adresi oluyor. Geniş bir bahçe, teras, dört ayrı bar ve iki DJ kabinini bünyesinde barındıran Tektekçi’nin benzersiz karışımları konuklarına renkli anlar yaşatıyor. Ahşap-metal karışımlı klasik Tektekçi dokunuşuyla yenilenen iç dekorasyonun en ilgi çekici parçası ise tuğla duvar üzerine yansıtılan ve Amsterdamlı bir ekibin imzasını taşıyan, sese duyarlı 3D video mapping gösterisi.


Marshmallow’dan isli peynire, beyaz balzamikten wasabi’ye, taze reyhandan limon tuzuna ve petek bala kadar birçok farklı tatta shot’lar sunan Tektekçi, müdavim yaratan ve eğlence vadeden konseptiyle İzmirlilerin yeni gözde mekanı oluyor. Tektekçi İzmir’e shot shot keyif, yudum yudum muhabbet getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder