30 Aralık 2014 Salı

2015’İN İLK IŞIKLARINA ANY İSTANBUL’DA ‘MERHABA’ DEMEYE NE DERSİNİZ?


Arnavutköy’ün vazgeçilmezi Any İstanbul, size özel yılbaşı menüsü, samimi ortamı ve benzersiz müzikleriyle yılbaşı gecenizi unutulmaz kılmak için sizleri bekliyor!Keyifli atmosferi, güler yüzlü ekibi ve lezzetli yemek seçenekleriyle Arnavutköy’e bambaşka bir hava katan, misafirlerine her daim hatırlayacakları anlar yaşatan Any İstanbul, 31 Aralık gecesi sizleri unutamayacağınız bir yılbaşı menüsü ile şehrin en ışıltılı eğlencesine davet ediyor.


Yeni yıl coşkusunu 2015’in ilk ışıklarına taşırken Any İstanbul’un marifetli şefi sizlere tatmaya doyamayacağınız “Şarküteri tabağı”ndan “Kuşkonmaz’a sarılmış ılık peynir”e, “Izgara Kalkan”dan “Morel mantarlı bonfile” ye kadar birbirinden özel lezzetler sunuyor. Üstelik gece sonu acıkmalarını unutmayarak  “İşkembe çorbası” ve “Sucuk burger” da yılbaşı menüsünde yerini alıyor.


Miss Globe Türkiye güzeli Burçin Serdar’ın özenle seçtiği, eğlenceyi canlı tutacak müzikleri eşliğinde akşam yemeğinin keyfini sürerken, saat 21.00 itibari ile DJ Ekim Baykara ve DJ Tansu’nun başarılı performansları yeni yılınıza heyecan katıyor. Arnavutköy’ün vazgeçilmezi Any İstanbul, en özel tatları, enfes kokteylleri ve kaliteli müzikleri ile yılın en büyüleyici gecesinde 2015’e birlikte merhaba demek için sizleri bekliyor.

1 yorum:

  1. Alper Öztürk21 Mart 2016 16:24

    20 Mart tarihinde 3 arkadaşımla beraber akşam yemeği için ANY'e geldim. İşte olay da aslında tam burada başladı. Malum terör olayları yüzünden ülkece zor günlerden geçtiğimiz, sokakların bomboş olduğu, insanların dışarı çıkmaktan dahi çekindiği oldukça sakin bir pazar günüydü. Sadece birkaç saat öncesinde Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik önlemleri nedeniyle ertelenmiş ve bu yüzden üstümdeki formamla yarı yoldan dönmüştüm ve arkadaşlarımla birlikte bir akşam yemeği yemek, bir nebze olsun son günlerin stresini atmak için burada karar kılmıştık. İçeri girdiğimizde sokaklar gibi içerisi de son derece sakin ve belki de 10 kişiyi geçmeyecek müşteri vardı. Bir masa seçip oturmamızla beraber çalışanlardan birinden ilk hamle geldi ve üzerimdeki Galatasaray formasını çıkarmam istendi. Başka giyecek bir şeyim olmadığını söylemem üzerine ise mekanı terk etmemiz istendi. Masada 4 kişiydik ve tek formalı, hatta tek Galatasaraylı olan da bendim. İçeride herhangi bir taşkınlığa sebep verebilecek hiçbir hareketimiz yoktu. Açıkçası bu kadar sakin bir günde, ülke olarak aslında birbirimize tahammül etmeye en ihtiyacımız olduğu zamanlarda gelen bu tepki beni çok şaşırttı ve çalışan kişinin isteği üzerine mekandan ayrıldık. Yorum sizlerin...

    YanıtlaSil