17 Aralık 2014 Çarşamba

LA MANCHA'DA KIPIR KIPIR BİR YILBAŞI !



La Mancha’nın doyumsuz manzaralı barında Dj Mehmet Koçan’ın ritmlerine İspanya’nın ateşi, İtalya’nın aşkı ve Akdeniz’in güneşi ile yoğrulmuş özel yılbaşı menüsü eşlik ediyor. 2014 Time Out Istanbul en iyi bar adayları arasında gösterilen La Mancha’nın barında özel reçetesiyle taze taze hazırlanmış “ Narlı Prosecco” ile gecenize başlayabilirsiniz.


Şefin yeni yıl için özel olarak hazırladığı menüde başlangıç olarak “ Ahtapot Carpaccio, mühürlenmiş Deniz Tarağı ve Havyar” yer alıyor. Ardından unutulmayacak lezzette “ Konyak içirilmiş Kestaneli Risotto” ile yemeğinize devam edebilirsiniz. Ana yemeğe geçmeden yine La Mancha’da hazırlanmış ev yapımı “ Narlı Sorbe” ile kısa bir ara verebilirsiniz. Ana yemek olarak sunulan ” Trüf Mantarlı Sosu ile Izgara Bonfile”, La Mancha’nın et konusunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösteriyor/ olduğuna bir kez daha tanık oluyorsunuz. Sizi baştan çıkaracak “ Bitter Çikolatalı Sufle”si ile gece boyunca ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi veriyor.

Şef tarafından özenle hazırlanmış bu harika lezzetlere gece boyunca devam edecek DJ Mehmet Koçan’ın performansı eşlik ediyor.

Kıpır kıpır bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız La Mancha’da yerinizi şimdiden ayırtın.

2015’i kıpır kıpır bir yılbaşı gecesi ile karşılamak istiyorsanız La Mancha’da şimdiden yerinizi ayırtın.

La Mancha Yeni Yıl Programı;

Yemekli, Limitsiz yerli içki ile kişi başı 330 TL

La Mancha Barda limitsiz yerli içki ile kişi başı 220 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder