5 Aralık 2014 Cuma

RENAİSSANCE İSTANBUL BOSPORUS EVLENECEK ÇİFTLERİ DÜĞÜN FUARINA BEKLİYOR


Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’in deneyimli ziyafet satış ekibi yeni bir hayata merhaba diyecek çifler için Düğün Fuarı düzenliyor.  19 – 21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte,çiftlere çok özel hizmetler ve fırsatlar da sunuyor. İstanbul’un nefes kesen manzarasına karşı gerçekleştirilecek organizasyonda hem Confetti Davet’in hazırladığı masa dekorasyon ve süslemeleri sergileniyor hem de Otel’in yeni çiftlere sunduğu hizmetler tanıtılıyor. Otel’in deneyimli şefleri tarafından hazırlanan birbirinden leziz atıştırmalık ve kokteyllerin de servis edileceği bu özel haftada çiftler hayallerini gerçeğe dönüştürecek ekiple de tanışma fırsatı yakalıyor.


Otel’in Düğün Fuarı’na özel bir diğer sürprizi ise Düğün Paketi. Bu özel etkinliğe katılan çiftler, özel fiyatlarla yararlanabilecekleri Düğün Paketi ile muhteşem bir düğünün keyfini çıkarma fırsatıyakalıyor. Bu seçkin düğün paketinde kokteyl, zengin menü seçenekleri, gelin ve damada özel yemek, Spa hizmetlerinde %30 indirim, Gelin Hamamı ücretsiz girişi, düğün pastası ve birbirinden özel ikramların da yer alacağı ürün ve hizmetler özel fiyatlarla sunuluyor. Çiftler pakete dahil olan Boğaz manzaralı suit odalarda konaklama ile düğün yorgunluğunu ve stresini üzerinden atıyor.
Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel hakkındaki detaylı bilgi www.renaissanceistanbulbosphorus.comadresinden alınabiliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder