13 Aralık 2014 Cumartesi

SUNPRIME ALANYA BEACH HOTEL ÜSTÜN HİZMET KALİTESİYLE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ


Sunpark Grubu’nun üst segmente hitap eden tesisi Sunprime Alanya Beach Hotel, Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook acentesinin misafir memnuniyeti anket sonuçlarına göre Dünya 3. sü ve Türkiye 1.si oldu. Alanya'nın dünyaca ünlü Kleopatra sahili üzerinde bulunan ve 16 yaşından büyük misafirlere konaklama imkânı sunan Sunprime Alanya Beach Hotel, Dünyadaki Thomas Cook tesislerinde konaklayan konukların yaptığı puanlamalar sonunda  'En İyi Kalite Performansı' ödülüne layık görülerek, “sunprime” konsepti oteller içerisinde Dünya 3. sü ve Türkiye 1.si oldu. İsveç’in başkenti Stockholm’de gerçekleşen törende ödülü Alanya Sunpark Otelleri Genel Koordinatörü Ekrem Curnal aldı.

Bu önemli başarıyı güler yüzlü personeline ve servis kalitesine borçlu olduklarını belirten Sun Prime Resort Otel Genel Müdürü Esin Türktaş, “Bu özel ödülü dünyada sayılı oteller alıyor. Biz de müşteri memnuniyeti ve lüks konseptimizle ikinci kez bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz" dedi.Thomas Cook Akdeniz Bölge Sorumlusu Rickard Stenström ise "Sun Park Oteller Grubu Akdeniz Bölgesi ve Alanya için çok önemli bir yer tutuyor. Müşteri kalitesi, servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda öne çıkan oteller grubunun başında yer alıyor. Sun Park Oteller Grubu'nun yönetici ve çalışanlarına başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Müşteri memnuniyeti konusunda dünya üçüncüsü olan otel 2012 yılında da “En İyi Kalite Performansı” ödülüne layık görülmüştü.

Sunprime Konsepti Fark Yaratıyor
Çağımızın getirdiği kişiye özel turizm hizmet çeşitlerinden birisi olan sunprime konsepti; sakin, huzurlu, yetişkinlere yönelik, tatili süresince rahatlamak isteyen misafir kitlesine hitap ediyor. Sunprime Resort, İskandinav konsepti denilen bir sistemle çalışıyor. Sunprime sadece 16 yaş üstü çiftler ve çocuksuz aileler için tatil imkanı sağlıyor. Bunun yanı sıra Sunprime, odalardan, yemeklerine, SPA’dan, fitnesse, plajdan yeşillikler içinde doğal bir ortama kadar 1’nci sınıf hizmet kalitesini müşterilerine sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder