15 Aralık 2014 Pazartesi

Kurşunluhan Hoteli, Skalite Ödülü aldı

Skalite 2014 Kültürel Değerleri Koruma ve Yaşatma ödülü, Kastamonu Kurşunluhan Hotel’e verildi

TURİZMİN SESİ
600 yıllık geçmişi ile Kastamonu’nun kültürel değeri Kurşunluhan Hoteli, Skalite 2014 Kültürel Değerleri Koruma ve Yaşatma ödülüne layık görüldü.Türkiye Turizminde önemli rol oynayan Skal Dünya Turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve  arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da dünyada tektir. 57 yıllık geçmişi olan Türkiye Skal, dünya Skal hareketi içinde önemli bir yere sahiptir.



Her yıl, turizm sektöründeki dinamik ve başarılı turizmcilere her alanda Skalite ödülü veren Skal, Türkiye turizmcilerini onurlandırarak dünyaya tanıtmaktadırlar.


Kastamonuluların kültürel değeri olan 600 yıllık Kurşunlunhan Hoteli, Kültürel Değerlere Sahip Çıkma ve Yaşatma Skalite ödülüne layık görüldü.


 İstanbul Haliç Kongre salonunda 10 Aralık 2014 tarihinde yapılan gala gecesinde, Skal Dünya Başkanı’nın da katılımı ile Kurşunluhan Hotel’e ödülü takdim edildi.


Tüm Kastamonu adına ödülü alan Kurşunluhan Hotel Genel Müdürü Cem Dilimel, sözlerine söyle devam etti,


“Öncelikli olarak Kurşunluhan’ı yaptıran Candaroğulları beyliğinin son hükümdarı Rahmetli Kemalettin İsmail Beye, Kastamonu Valimiz Sayın Şehmus Günaydın'a, Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'a, Vakıflar Bölge Müdürümüz Yavuz Yücebıyık'a, Kurşunluhan'ı restore ederek turizme kazandıran değerli patronlarım Hüseyin Selami Çelebioğlu’na ve Kemal Çiçek Beyefendiye,  tüm içtenlikleriyle Kastamonu misafirperverliğini konuklarına yaşatan çalışma arkadaşlarıma, Kurşunluhan'ı marka yapan değerli Sivil Toplum Örgütlerine ve tüm hemşehrilerim Kastamonululara en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder