14 Aralık 2014 Pazar

SAHNE BLUE “ARMAĞAN YENİCE” İLE ÇOŞTU

ARMAĞAN YENİCE  FIRST LADY SEMRA ÖZAL’I BÜYÜLEDİ 
Eğlence sektöründe Anadolu Yakasının bir numaralı markası Sahne Blue Restaurant’ta Armağan Yenice fırtınası esti

Sahne Blue’da sevenlerinin istek şarkılarının seslendirerek özel bir hayran kitlesi oluşturan Armağan Yenice, iddialı sahne programıyla yine büyük beğeni kazandı.Sesi ve yorumuyla kulaklara, beyefendi duruşuyla da gözlere hitap eden Armağan Yenice, hem geçmiş yıllara ait iz bırakan şarkıları okudu, hem de günümüzden sevilen şarkıları seslendirdi.



Sahne Blue’da ilk gala gecemden itibaren bizleri teşrifiyle onurlandırmasını çok arzu ettiğim çok değerli büyüğümüz First Lady Semra Özal Hanımefendiye  ve misafirlerine sonsuz teşekkür ediyorum dedi.


Sahne Blue’da  Armağan Yenice’nin  sahne aldığı geceye ilgi büyüktü. Konuklar arasında, 8. Türkiye Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın  eşi Semra Özal, gibi seçkin bir isim de vardı. Turgut Özal denilince akla Semra Hanım, Semra Özal denilince akla hep Turgut Özal gelirdi. Son derece mütevazi bir çift olarak tanıdık onları yıllarca. Armağan Yenice’nin sesinden Özal ailesinin sevdiği şarkılar seslendirildi.


Zaman zaman Semra Özal’ın da eşlik ettiği şarkılar vardı. Armağan Yenice bir eseri bitirip diğerine geçtiğinde el işaretiyle bu da süper diyordu. Semra Özal gece boyunca  Armağan Yenice’yi  dikkatlice dinleyerek bu ses mükemmel harika bu çocuk diyordu. Program bitene kadar Armağan Yenice’yi dinleyen Semra Özal eserlerden memnun olduğunu anlatıyordu.


Armağan Yenice, Semra Özal’a siz değerli bir büyüğümün önünde sahne almak beni heyecanlandırıyor lütfen kusurum olursa bağışlayın diyordu ama Semra hanım oldukça memnundu.


 Türk Müziği, ve fantezi eserler seslendiren sevilen yorumcu Armağan Yenice  büyük beğeni topladı. Romantik şarkıları en iyi yorumlayan Armağan Yenice   Sahne Blue’da  Nişan ve doğum gününü kutlayanları da duygularına dokundu.


Armağan Yenice programını   bitirirken,  bu geceki sahnemizde bizleri yalnız bırakmayan ,teşrifleriyle  onurlandıran hepsi  birbirinden değerli siz misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyorum dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder