23 Aralık 2014 Salı

Sunset Grill&Bar, yeni yıl partisi ile yılbaşı gecenizi unutulmaz kılacak

2015’i Sunset Grill&Bar’da karşılayın!
Yeni yılı İstanbul’un en seçkin manzarasında Sunset Grill&Bar’da karşılayın!
İki kıtanın buluştuğu İstanbul Boğazı’nın büyülü manzarasına konumlanan SUNSET GRILL&BAR, en gözde yemeklerden seçilen yeni yıl menüsü ve Dj Tarık Koray eşliğinde kutlayacağı yeni yıl partisi ile yılbaşı gecenizi unutulmaz kılacak.


İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan, Asya ve Avrupa kıtasının birleştiği manzarası ile fark yaratan Sunset, yılbaşını nezih bir program ile karşılıyor. 20 yıldır lezzetli menüleri ve kaliteli hizmetleri ile çizgisini koruyan, gerçekleştirdiği ilkler ile İstanbul’da birçok restorana öncü olan Sunset, 2015’i lezzet ve eğlence dolu bir gece ile karşılayacak.


Saat 20:00’de kokteyl ile başlayacak gecede, yılbaşı yemeğinizin tadını çıkarırken DJ Evren müziği ile geceye eşlik edecek. Birbirinden enfes lezzetlerin yer aldığı Sunset yılbaşı menüsü ile 2014’ün son akşam yemeği damağınızda izler bırakacak.Saat 23:30’dan itibaren DJ Tarık Koray turn table’ın başına geçmesiyle yılbaşı partisi başlayacak olan Sunset’te sadece parti için gelmek isteyen misafirlere de kapılar açık olacak. Sunset 2015’i İstanbul’un nefes kesen manzarasında, en gözde lezzetler ve en seçkin müziklerle, sabaha kadar dans eşliğinde karşılamak isteyen tüm misafirlerini bekliyor…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder