13 Aralık 2014 Cumartesi

Güral Premier Tekirova, Avrupa Kıtasının En İyi Kıyı Oteli Seçildi




Dünyanın en iyi lüks otellerinin misafir oylarıyla seçildiği 'The World Luxury Hotel Awards 2014 'de Avrupa Kıtasının en iyi kıyı oteline  “Güral Premier Tekirova” layık görüldü.Lüks segment otelciliğin oscarları sahiplerini buldu. Onbinlerce otel misafirinin oylarıyla ödüllendirildiği 'World Luxury Hotel Awards'ta “Avrupa Kıtasının en iyi kıyı oteli” kategorisinde Türkiye’den Güral Premier Tekirova seçildi.


World Luxury Hotel Awards tarafından geçtiğimiz 2012 yılında ‘Dünyanın En Lüks Aile Oteli’ ödülüne layık görülen Güral Premier Tekirova, 2013 yılında da yarışma kapsamında “Türkiye’nin en iyi kıyı oteli”’ ödülünü almaya hak kazanmıştı. Güral Premier Tekirova, 2014 yılında da Avrupa Kıtasının en iyi kıyı oteli seçilerek bir kez daha Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi kıyı oteli olduğunu kanıtladı.


Turizm profesyonelleri tarafından verilen, lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards 2014 ödül töreni bu yıl Güney Afrika Cape Town şehrinde düzenlendi. Tüm dünyada 145 ülkeden 1000'in üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve sadece en iyilerin değerlendirildiği bu organizasyona bu yıl 2013 yılına göre daha fazla ülke katıldı. Ödül törenine Güral Premier Tekirova adına katılan Güral Premier Tekirova Misafir İlişkileri Müdürü Barış Alp, “Tekirova bölgesine ve Türk turizmine katma değer sağlayan Güral Premier Tekirova olarak tesisimizin Türkiye’den sonra Avrupa Kıtasının da en iyi kıyı oteli seçilmesinden onur duyuyoruz.


Turizm Grubumuz geçen yıl yapılan yeni yatırımlar ile Güral Premier Tekirova'nın yanı sıra Güral Premier Hotel Belek’i de sektörün lider tesislerinden biri haline dönüştürdü. Güral grubu Turizm sektörüne ilk adım attığı günden bu yana hizmet kalitesini devamlı artırarak misafirlerine daha kaliteli hizmet vermeyi kendisine hedef olarak belirledi.” dedi.

Güral Premier Hotels & Resorts Belek ve Güral Premier Hotel Tekirova’da Büyük Değişim
Güral Premier Hotels & Resorts Belek ve Güral Premier Hotel Tekirova, emsalsiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya’da bulunuyor. Türk mimarisi ile yapılmış ağaç boyunu geçmeyen 2-3 katlı binalardan oluşuyor. Pek çok yerli misafirin yanı sıra Avrupa ve BDT pazarı ülkelerinden gelen yabancı turistler de tesislerde ağırlanıyor.

Yeni bir değişim ve markalaşma sürecine 2010 yılında Güral Premier Tekirova ile başlayan grup, bu yılda değişim sürecini Güral Premier Belek’te hayata geçiriyor. Sektör dinamikleri ve rekabet koşulları göz önünde bulundurularak  “Evolotion” adı altında iki yıl önce başlanan değişim ve yenileme projesi bu yıl tamamlanıyor. Bu çerçevede ilk adım fiziki şartlar ve binalarda yapılacak yenileme ve değişimleri içerir iken ikinci adım hizmet standartları, kalitenin çeşitlendirilmesi ve artırılmasına yönelik projeleri içeriyor. 2014 yılında özel havuz alanları olan, 70 m2 den başlayan suite ve 130 m2 den başlayan özel aile suite odaları hizmete giriyor.

Yeni eğlence konsepti ile Güral Premier Hotel Belek, otel konsepti içerisindeki eğlence anlayışını da farklı ve yeni bir noktaya taşımayı hedefliyor. Bu kapsamda misafirlerine, sahilde planlanan farklı konsept ve tasarımlara sahip özel iki farklı lounge hizmeti verilecek. Akşamları ise anfi tiyatrodaki gösterilere ilave olarak, özel sahne ve localara sahip night club bünyesinde canlı müzik gösterileri, temalı partiler ve özel organizasyonlar yine misafirlerin hizmetinde olacak. Güral Premier Hotel Belek ‘de bu sezon hizmete girecek olan Aile Eğlence Merkezi ile misafirler küçükten büyüğe kendilerine hitap eden çok çeşitli oyun ve aktivitelerden faydalanabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder