25 Aralık 2014 Perşembe

Yılbaşında muhteşem lezzetler The Public Hotel’den



İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hizmet veren The Public Hotel içerisinde yer alan 1901 Cafe & Bistro, lezzetli menüsüyle yeni yılda ağızlarda muhteşem tatlar bırakacak. The Public Hotel 1901 Cafe & Bistro’nun yılbaşı partisinde sahne alacak DJ ise performansı ile herkese müzik ziyafeti sunacak.
İstanbul Beyoğlu’nda kapılarını açan The Public Hotel ve 1901 Cafe & Bistro, yılbaşı akşamına özel hazırladığı menüsünde yer alan birbirinden lezzetli tatları ve DJ performansı ile herkesi hem yemek hem de müzik şölenine davet ediyor.


Yılbaşı menüsünde deniz mahsulleri tabağı ile misafirlerine yemekte muhteşem bir açılış yapmaya hazırlanan 1901 Cafe & Bistro’nun sıcak başlangıcında Pazıya sarılmış organik keçi peyniri tabağı bulunuyor. 1901 Cafe & Bistro yılbaşı menüsünde Truffle Bonfile ve ya Zeytin Provancal Kalkan Balığı olarak birbirinden nefis iki farklı ana yemek seçeneği yer alıyor. Menüde, yemeklerin bitiminde ise herkesin yeni yıla mutlu bir başlangıç yapması için tatlı olarak Sıcak Çikolatalı Volcano sunuluyor. 1901 Cafe & Bistro’nun yılbaşına özel menü fiyatı ise 195 TL.


Yeni yılın ilk gününde kendinizi ödüllendirin
Ateş tuğlalı duvarları ile otantik bir atmosfer yaşatan The Public Hotel, yılbaşı gecesi konaklamak isteyenlere 380 TL’den başlayan fiyatlar ile iki kişilik uygun konaklama seçenekleri sunuyor. Odalarda yer alan modern ve konsept mobilyalar yeni yılı kutlamaya gelen misafirlerine her türlü konfor ve lüksü beraberinde yaşatıyor.
Yeni yıla muhteşem müzikler eşliğinde leziz bir başlangıç yapmak ve yeni yılın ilk gününde büyüleyici stil sahibi odada uyanmak isteyenler The Public Hotel’de buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder