6 Aralık 2014 Cumartesi

“Her ayın son perşembe günü Türk Sanat Müziği konserleri düzenlenecek”


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat eşi Belgin Eşkinat ile birlikte Süleymanpaşa Belediye konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen yılsonu yemeğine katıldı.


EŞKİNAT: “ÖNÜMÜZDEKİ SENE YENİ ŞARKILARDA, YENİ MELODİLERDE BİR ARADA OLMAK DİLEĞİYLE”

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu Koro Şefi Nevzat Avcı tarafından organize edilen yemek öncesi bir konuşma yapan Başkan Eşkinat; “Türk Sanat Müziği dinlemekten keyif aldığım müzik türlerinin başında geliyor. Hele ki sizlerin emeği ile bu şarkıları dinlemenin verdiği mutluluk paha biçilemez. Bu sene oldukça keyifli bir sene geçirdiğinizi umuyorum. Önümüzdeki sene inşallah bu senelerden çok daha keyifli geçsin. Hep birlikte el ele, sağlıkla, afiyetle, yeni şarkılarda, yeni melodilerde bir arada olmak dileğiyle.” dedi.



HER AYIN SON PERŞEMBESİNDE KONUK TRT SES SANATÇILARI İLE KONSER MÜJDESİ
Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu Koro Şefi Nevzat Avcı’da gece de bir konuşma yaparken her ayın son perşembe gecesi Süleymanpaşalı müzikseverlere konserler vereceklerini müjdeleyerek; “Yaptığımız değerlendirme sonucunda her ayın son perşembe gecesinde Türk Sanat Müziği sevenlerin kulaklarının pasını silmek için konserler vereceğiz. Her konserimizde de ayrı bir TRT sanatçısı bizimle olacak. Bu ayın sonunda yapmayı planladığımız konserde TRT ses sanatçılarından Salih Demirci’yi misafir edeceğiz.  Tüm Tekirdağlıları konserlerimizde bizlere eşlik etmeleri için bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından gece Türk Sanat Müziği dinletisi ile devam etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder