17 Aralık 2014 Çarşamba

ŞANS VE MUTLULUK ARAYANLAR GLORIA'NIN YENİ YIL PARTİSİNDE BULUŞUYOR

Yeni yıl gecenizi unutulmaz bir heyecana dönüştürmek için birbirinden zengin programlar hazırlayan Gloria Hotels & Resorts, yeni yılın şans getirmesi için misafirlerini Ökseotu’nun altında buluşturuyor.Muhteşem Akdeniz iklimiyle, düzenlediği birbirinden özel aktiviteler ve önemli organizasyonlarla Özaltın Holding turizm grubu yatırımı olan Gloria Hotels&Resorts, bu yılbaşında da misafirlerine doyumsuz müzik ve eğlencenin kapılarını aralıyor. Yeni umut ve yeni heyecanlarla 2015’in karşılanacağı bu ışıltılı gecenin konseptini ise ökseotu geleneği oluşturuyor. Birçok inanışa göre yeni yıla ökseotu’nun altında girmek tüm yıl boyunca şans ve mutluluk getiriyor. Gloria Hotels&Resorts’da bu yıl konuklarını uğurlu sayılan  ökseotunun altında ağırlıyor.

Gloria Hotels & Resorts’un büyük özenle hazırlandığı bu özel geceye, kokteylinizi yudumlayarak Quartet ile başlayabilir, flüt ve keman dinletisi eşliğindeki yemeğin ardından Gloria Senfoni Orkestrası’nın yılbaşı gecesi için hazırladığı iki bölümden oluşan muhteşem programı ile 2014’ün son saatlerini yaşayabilirsiniz. Ayrıca, özel sesi, farklı yorumu ve çaldığı birçok enstrümanla benzersiz solist-müzisyen olan, farklı tarzlardaki zengin repertuarıyla müzik ziyafeti verecek Fatih Erkoç’u dinleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise Club Insomnia’da DJ performansı ile doyasıya eğlenerek 2015’i unutulmaz bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Gloria’nın Küçük Misafirine, En Özel Yılbaşı Programı
Gloria Hotels&Resorts, küçük misafirlerini de unutmadı ve Gogi Kids Club, çocuklar için özel bir yeni yıl programı hazırladı. Özel misafirlerin yeni yıla büyük bir keyifle girmesi için; Akşam yemeğinin yanı sıra Noel Baba eşliğinde interaktif oyunlar, palyaço gösterisi, müzikli yarışma, sihirbaz gösterisi, sinema  ve Gogi Mini Disko’da eğlence imkanı sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder