8 Aralık 2014 Pazartesi

MİNE TAN BALTO RAMADA İSTANBUL ASİA HOTEL GENEL MÜDÜRÜ OLDU

RAMADA İSTANBUL ASİA’DA ATAMA
Turizm ve Otelcilik kariyerine 1995 yılında başlayan Mine TAN BALTO, İstanbul Altunizade’de hizmet veren Ramada İstanbul Asia Hotel Genel Müdürü olarak göreve getirildi.
15 yıllık otelcilik kariyeri boyunca The Carlson Rezidor Hotel Group ve Intercontinental Hotels Group gibi uluslararası otel zincirlerinde Satış, Pazarlama ve Odalar Bölümü departmanlarında görev yapan Balto, yeni görevi ile ilgili Uran Holding bünyesinde Ramada İstanbul Asia Hotel’in Genel Müdürü olarak aileye katılmış olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Mine TAN BALTO, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olup, SKAL üyesidir. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir.
Anadolu Yakası’nın ilk ve tek Ramada’sı ; Toplantı salonları, farklı oda tipleri, iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla yeni bir alternatif sunmayı amaçlayan Ramada İstanbul Asia Hotel, Anadolu Yakası’nın ilk ve tek Ramada’sı olma özelliğini taşıyor. Boğaziçi Köprüsü, Marmaray, Capitol AVM ve Anadolu yakasının yeni çekim merkezi olma özelliğini taşıyan Akasya AVM’ye yakın bir konumda yer alan Ramada İstanbul Asia Hotel, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı’nın ortasında yer alıyor.

Sanat ve sanatçının yanında (sanatçıya tam destek veriyor)
Uran Holding turizm grubu yatırımı olan Ramada İstanbul Asia Hotel;  4 toplantı salonu, 80 oda, otel içerisinde iki restaurant ve spa merkezi ile hizmet veriyor. Ramada İstanbul Asia Hotel, sanata ve sanatçıya verdiği destekle farklılaşıyor. Bünyesinde 230’a yakın orijinal yağlı boya tabloyu barındıran otel, her ay yapılan sergi organizasyonları ile bir iş oteli olmasının yanı sıra misafirlerini keyifle tasarlanmış ve kapıları sanata açılan özel odalarda ağırlıyor.
www.ramadaistanbulasia.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder