13 Aralık 2014 Cumartesi

HotelsPro ile dünya çapında “Sınırları Kaldıran” Buluşma


MetGlobal çatısı altında seyahat sektöründe teknoloji çözümleri sağlayan ve online rezervasyon sistemleri üreten HotelsPro, “Sınırları Kaldırmak” konseptiyle, 5-6 Aralık 2014 tarihlerinde Şişli Marriott Hotel’de düzenlediği etkinlikte, dünyanın 5 farklı kıtasında 31 yetkili acentesi ile bir araya geldi. Şirketin önümüzdeki dönem vizyon ve hedeflerini paylaştığı toplantıda HotelsPro ve yetkili acenteleri birlikte geliştirdikleri iş modelini değerlendirme şansı buldu.

Etkinlik boyunca heyecanını tüm katılımcılarla paylaşan MetGlobal Kurucusu ve CEO’su Metin Altun, grubun önümüzdeki dönem vizyonu ve bu vizyon doğrultusunda ortaya koyduğu yakın gelecekteki hedeflerine değindi. Altun; “Vizyonumuzun odağına teknolojiyi ve insanı yerleştirdik. Bunu turizm alanındaki 15 yılı aşkın tecrübemiz ile birleştirerek, ödeme sistemleri, içerik-reklam, e-ticaret ve teknoloji–yazılım alanlarında farklılaşma stratejileri ortaya koymayı ve turizm teknolojisi alanında insan hayatını kolaylaştıran çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Bu vizyon doğrultusunda, MetGlobal olarak 2017 yılında da 1 milyar dolar ciro hedefiyle ilerleyeceğiz” dedi.

HotelsPro Global İş Geliştirme Direktörü Mustafa Korkmaz ise; etkinliğin taşıyıcı sloganı olan “Sınırları Kaldırmak”  mottosunun altında “değişim” stratejisinin yattığını ve bu değişimle birlikte stratejinin odağına “müşteri” kavramını koyduklarının üzerinde durdu. Müşteri beklentisinin bir adım ötesine geçebilmek adına HotelsPro olarak geliştirmeyi hedefledikleri projelerden ve bu doğrultuda önümüzdeki dönemde  katılımcılardan  ne beklediklerinden bahsetti.

İş zekası ve optimizasyonu, ödeme sistemleri gibi teknolojileri ile seyahat sektörünün geleceğine yön verecek çözümler üretmeyi kendine amaç edinmiş MetGlobal şirketler grubunun CEO’su Metin Altun, etkinliğe katılan acentelere teşekkürlerini sunarak; geride kalan iki günün kısa değerlendirmesini yapıp, müşteri odağımızı kaybetmeden, önümüzdeki dönem ortaya koyduğumuz hedeflerimizi sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder