9 Aralık 2014 Salı

TÜRKİYE’DE ‘ETKİNLİK TURİZMİ’NİN TEMELİNİ ATTI, ŞİMDİ EL CLASICO, ROLAND GARROS VE LADY GAGA’YI YERİNDE İZLETİYOR



Türkiye’nin spor ve eğlence odaklı tatil hizmeti veren ilk şirketi HighFive Travel, tatil planlarına yepyeni bir anlayış getiriyor. Dünyaca ünlü etkinliklere bilet bulmaktan, uçak bileti ve otel rezervasyonuna kadar tüm seyahati organize ediyor. İsteyene VIP bilet de ayarlıyor. Şirketin mottosu ise şu: “Herkesin gitmeyi hayal ettiği etkinlikler için, ‘Oradaydım’ diyebilmek özeldir”Genç girişimci Özgün Özdede tarafından kurulan HighFive Travel ile El Clasico, Sting Konseri, Ultra Müzik Festivali, Şampiyonlar Ligi Final maçı, Roland Garros Tenis Turnuvası ve dünya çapındaki diğer etkinlikleri canlı izlemek artık çok kolay.


Türkiye’de “etkinlik turizmi”nin temelini atan HighFive Travel ile yurtdışı gezileri artık sadece gidilen ülkeyi görüp gelmekten ibaret değil.  Yurtdışındaki en popüler spor ya da eğlence etkinliklerinin bilet, ulaşım ve konaklama dâhil farklı paketlerini artık bu yeni nesil turizm acentesi üzerinden alabiliyorsunuz. Yılın 365 günü, dünyanın her yerindeki biletli etkinlikler için hizmet veren HighFive Travel, dünya çapında sahip olduğu ağ ile müşterilerine dünyanın en gözde etkinliklerinde en farklı deneyimleri ve ayrıcalıkları yaşama fırsatı sunuyor. Sadece bireysel değil, grup etkinliklerini de düzenleyen şirketin bilet fiyatları, etkinliğin türü ve müşteri beklentilerine göre değişiyor.

Amerika’da çalıştı, Türkiye’de kurdu
Amerika’da bulunduğu sürede benzeri bir organizasyonda çalışarak Türkiye’ye döndüğünde önce HighFive Sports & Entertainment’ı ardından ise HighFive Travel’ı kuran Genel Müdür Özgün Özdede, Amerika’dan 2010 yılında dönerek HighFive’ı kurdu. Bugün High Five’ın müşterileri arasında Türkler dışında; Araplar, Ruslar ve Meksikalılar da var.

‘Bulunamayacak bilet ve gidilemeyecek etkinlik yoktur’
Bireysel ve kurumsal tüm müşterilerine memnuniyet garantisi de veren Özgün Özdede, “Bulunamayacak bilet ve gidilemeyecek etkinlik yoktur” diyor. Özdede, şirketin misyonunu da şöyle özetliyor: “HIGHFIVE TRAVEL, tüm dünyada değişen tatil anlayışı doğrultusunda, müşterilerine dünyadaki spor ve eğlence etkinlikleri için hizmet veriyor. Sezonun en önemli spor etkinlikleri, ilgiyle beklenen festivalleri, sene içinde gerçekleşecek önemli konserleri, paket halinde görebilir ya da size özel paketler oluşturmamızı talep edebilirsiniz. Gerek etkinlik bileti dâhil hazır tur paketlerimiz, gerekse taleplerinize uygun hazırlayacağımız özel turlarımızla müşterilerimize, dünyanın en önemli spor müsabakaları, konserleri ve festivallerini, yerinde ve canlı olarak izleme olanağı verirken, tatilinizi de daha farklı kılmayı planlıyoruz.  Herkesin gitmeyi hayal ettiği etkinlikler için, ‘Oradaydım’ diyebilmek özeldir.”

Çalışanlara motivasyon hediyesi
Bireysel taleplerin yanında yoğun olarak kurumsal talep de alan High Five Travel’ı, birçok kurumun çalışan motivasyonu ve ödüllendirmesinde de kullandığına da dikkat çeken Özdede; bu vesileyle İnsan Kaynakları departmanlarının prim ve ödüllendirme sistemlerini yenilemeye başladığını belirtiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder