5 Aralık 2014 Cuma

İNTRA TRAVEL İNGİLİZ TUR OPERATÖRLERİNİ AĞIRLADI

TÜRKİYE -İNGİLTERE TURİZM İŞBİRLİĞİNDE ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA 


İntra Travel tarafından 2010 yılında başlatılan girişimlerin sonucunda, İngiltere’nin Butik/Saygın acentalarının üyesi olduğu İngiliz Bağımsız Tur Operatörleri ( AITO ) , 30. Uluslarası konferansını Türkiye’de gerçekleştirdi.


Turizm Bakanlığı, THY ve İntra Travel’in sponsorluğunda 27-30 Kasım tarihlerinde ülkemizde ağırlanan AITO katılımcıları, CVK Park Bosphorus Hotel'de gerçekleşen toplantılarının dışında kalan zamanlarını İstanbul’un güzelliklerini gezerek ve nefis Türk yemeklerini tadarak değerlendirdiler. Katılımcılar İstanbul’da daha fazla kalamamanın üzüntüsüyle, ancak bir o kadar da güzel anılarla ülkemizden ayrıldılar.Konferans vesilesiyle ülkemizde bulunan operatörlere,  başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin güzellikleri ve turizm potansiyeli  aktarıldığı gibi ayni zamanda geleceğin planları da yapıldı ve iki ülke arasındaki turizm köprüsünü sağlamlaştıracak önemli adımlar atıldı.


Intra Travel yönetim kurulu üyesi Pınar Özbilge “Pazarlama ve tanıtım açısından çok önemli ve etkin bir rol üstlendiğimiz bu organizasyonların ülkemiz turizmine katacağı değerler açısından çok önemli olduğunu düşünüyor ve İntra Travel olarak bunun mutluluğunu yaşıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder