9 Aralık 2014 Salı

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Sizi Eğlenceli Bir Yılbaşı Gecesine Davet Ediyor




Türkiye’nin en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de hizmet veren Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.Geleneksel Dedeman misafirperverliği ile kış tatillerinin akla gelen ilk adreslerinden olan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isteyenleri eğlence dolu bir geceye davet ediyor. Aralık ayında sezon açılışlını yapan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmak için tüm hazırlıkları tamamladı.



“Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni zirveye taşıyan Dedeman Palandöken’de 2015 yılına keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için tüm detaylar düşünüldü. Türk ve dünya mutfaklarından seçkin  lezzetleri içeren yılbaşı menüsünü tadarken Starlight Orkestrası’nın canlı müzik performansı eşliğinde yeni yılı karşılayabilirsiniz. Yeni yılın ilk saatlerinde Iglo Cafe önünde, karlar üzerinde havai fisek gösterisini izleyebilir, meşaleler eşliğinde gece kayağını seyredebilirsiniz.  Muhteşem görsel şovun yanı sıra oryantal dans gösterileri de gecenize renk katacak.

Dedeman Palandöken Ski Lodge da yeni yıla özel bir başlangınç yapmak isteyenleri eğlenceye dolu bir geceye davet ediyor. 2015 yılı heyecanını Dedeman Palandöken Ski Lodge’de yaşayan konuklar zengin yılbaşı menüsüyle tam anlamıyla ziyafet yaşayacak. Yerli ve yabancı müzik eşliğindeki yılbaşı eğlencesi tüm yılın yorgunluğunu atmak için de bir fırsat sunuyor.  Herkese hitap edecek bir yılbaşı partisi hazırlayan Dedeman Palandöken Ski Lodge,  fasıl programı ve oryantal gösterisi ile misafirlerini eğlenceye doyuracak.

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge’da 3 gece konaklama ve yılbaşı galası için kişi başı fiyat 875 TL olarak sunuluyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder