6 Aralık 2014 Cumartesi

Crystal Hotels CEO’su Umman Çetinbaş’tan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ne özel mesaj;


“Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’sinin 5 Aralık 1934 tarihinde Batı ülkelerinden önce Kadınlara Seçme ve Seçilme hakkını veren yasayı çıkarmış olması bizler için gurur kaynağıdır. Birçok Batı ülkesinin aradan yıllar geçtikten sonra hayata geçirdiği bu ilerleme modern Türkiye’nin yaratılması sürecinin en önemli adımlarından birisidir.

Kadınlarımızın duyarlılığı, şefkati, ilgisi, bilgisi ve zekâsı medeniyet seviyesine ulaşmanın en önemli güç kaynağıdır. Kadın; ailenin temel direğidir. Sağlam, sağlıklı, iyi bir aile; güçlü bir halk, güçlü bir devlet için temel koşuldur. Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır.

Dünya Kadın Hakları Günü olarak kabul edilen ve kutlanan bu önemli günde Crystal Otelleri olarak kurulduğumuz ilk günden beri kadın çalışanlarımıza pozitif ayrımcılığı temel işletme ilkemiz olarak benimsemekten gurur duyuyoruz. Grubumuzda kadın yönetici sayısı sektöre göre oldukça yüksektir. Bu sayıyı daha da arttırmayı ve bir gün zincirimizde kadın yönetici ve çalışan egemenliğinin hayata geçmesini gönülden diliyoruz. Eminiz ki kadınlarımızın ellerinin değdiği ve kadın aklının yönettiği Crystal otelleri çok güçlü ve başarılı olacaktır.Otellerimizde ve merkez ofisimizde daha çok kadın çalışan ile yol arkadaşlığı yapmak için sürekli olarak koşularımızı iyileştiriyor ve ailemize davet ediyoruz. Bu önemli günde kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılı günler diliyorum.


Umman ÇETİNBAŞ
Crystal Hotels CEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder