9 Aralık 2014 Salı

International Pow Wow Fuarı Turizmcileri Buluşturuyor

Pow Wow fuarı bu yıl Orlando’da
Turizm sektörünün en önemli fuarlarından “International Pow Wow” 30 Mayıs-3 Haziran 2015 tarihleri arasında Orlando’da gerçekleştirilecek, erken rezervasyon ile avantajlı katılımın 23 Ocak tarihine kadar olduğu açıklandı.


Amerika’nın tanıtımına katkıda bulunmak ve ülkeye seyahati geliştirmek amacıyla kurulan U.S. Travel Association’ın düzenlediği International Pow Wow bu yıl Orlando’da gerçekleşecek. Dünyada 70 ülkeden 1.300’den fazla uluslararası ve yerli tur operatörünün katılacağı fuarda, üç gün içinde yoğun olarak iş görüşmeleri yapılacaktır.

International Pow Wow, turizm acenteleri yetkililerinin eyalet eyalet gezmeden, daha az maliyetle, daha güçlü iş anlaşmaları yapmalarına olanak tanıyor. Bu yıl 47.’si düzenlenecek Pow Wow; katılımcı sayısı, başarılı iş bağlantıları ve organizasyon kalitesiyle turizm sektörünün en dikkat çeken fuarları arasında yer alıyor.

Geçen yıl Şikago’da yapılan fuar bu yıl Orlando’da gerçekleşecek. 30 Mayıs Cumartesi günü başlayacak Pow Wow, Orange Country Convention Center’da üç gün boyunca devam edecek.

Türkiye’den Pow Wow fuarına katılmak isteyen acenta yetkililerinin Türkiye Danışma Komitesi’ne başvuruda bulunması gerekiyor. Pow Wow Uluslararası Danışma Komitesi Türkiye Başkanı Seyhan Ayel Girit, Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonellerini 23 Ocak 2014’e kadar süren indirimli başvuru ve ödeme dönemini kaçırmamaları için uyardı. Fuar süresince konaklamayı da içeren fuar katılım bedeli indirimli başvuru tarihi olan 23 Aralık’a kadar 795 $, bu tarihten sonra ise 1.195 $ olarak uygulanacak. Katılım için Uluslararası Danışma Türkiye Komitesi’ne powwow@atlantistourism.com adresine mail atarak ulaşabilirsiniz. İndirimli rezervasyon için 23 Ocak 2014 tarihine kadar online kayıt yapılması gerekiyor. Detaylı bilgi ve online kayıt için www.ipw.com ’u ziyaret edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder