23 Aralık 2014 Salı

CAHİT EFTEKİN DOSTLAR MECLİSİNİ AĞIRLADI

    DOSTLAR MECLİSİ BULUŞTU
Ak Parti Çekmeköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Afra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Cahit Eftekin dostlar meclisinde gençleri ağırladı. İş Adamı Cahit Eftekin’in Ataşehir Cafe Palasda Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri onuruna düzenlediği kahvaltılı toplantıya 200 öğrenci katıldı. Dostlar Meclisinin buluştuğu toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Sultangazi Belediyesi Gençlik Komisyon Başkanı Mustafa Yiğit, Ulaştırma Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Sevli, Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Donat, Sanatçı Aydın Aydın, Ümraniye Van Derneği Başkanı Şahin Akınay, Sinema Yönetmeni ve oyuncusu Gani Rüzgar, Ak Parti Çekmeköy ilçe yöneticileri, iş adamları olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış davetli katıldı.


Toplantıda günün önem ve anlamını içeren bir konuşma yapan işadamı Cahit Eftekin kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Eftekin öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada tanışmanın ve kaynaşmanın önemini vurguladı. Gençlerimizin tıpkı bir fidan gibi yeşererek büyüyüp geliştiğini belirten Eftekin bizler geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize çok daha iyi sahip çıkmalıyız bizlerden güzel örnekler alabilmeleri için büyüklerimizin gençlerimize yönelik eğitici, kalıcı ileriye dönük güzel eserler yapmasının daha yararlı olacağına inanıyorum.


EFTEKİN: “SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK"
Herkes üzerine düşen sorumluluğu iyi bilir üzerine düşen görevi layıkıyla yaparsa işler biraz daha kolaylaşır. Sorumsuz insan yoktur illaki herkesin üzerine düşen bir sorumluluğu vardır işadamları olarak bizim sorumluluğumuz daha çok çalışmak, üretmek, teşvik etmek tabi ki burada çok değerli öğrenci kardeşlerimizin de kendilerine göre bir sorumluluğu bir geleceği olmalı. Çünkü sorumluluğu olmayan bir kimsenin geleceği de olmaz. Bu nedenle hepimiz sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeliyiz. Bugün burada Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi’nin birbirinden değerli pırıl pırıl öğrenci kardeşlerimiz ve aynı zamanda Gençlik Komisyonu Yöneticileri ile ve değerli protokolümüzle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Can-ı gönülden inanıyorum ki bugün burada birlikte olduğumuz gençlerimiz önümüzdeki yıllarda eğitimlerini tamamladıktan sonra çok iyi yerlere gelerek bizlere, ülkemize, milletimize yararlı hizmetler yapacaklardır. Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve ülkemizin temel taşlarıdır. Bizlerde gençlerimizin ve ülkemizin geleceği için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz şeklinde konuşan işadamı Cahit Eftekin bu duygu ve düşüncelerle Pazar gününü bizlere ayırarak kahvaltımıza katılan Değerli Çekmeköy Kaymakamımıza, işadamlarımıza, ilçe yöneticilerimize, değerli öğrencilerimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım dedi.


MUSTAFA YİĞİT’TEN EFTEKİN’E TEŞEKKÜR
Sunuculuğunu usta sunucu Niyazi Karakoç’un yaptığı toplantıda Sultangazi Belediyesi Gençlik Komisyonu Başkanı Mustafa Yiğit yaptığı konuşmada Eftekin’e teşekkür etti. Yiğit, Cahit Eftekin gençliğe destek veren öğrencilerimize önem veren duyarlı bir işadamı. Bu nedenle gençlik komisyonu başkanı olarak şahsım ve gençlerimiz adına desteklerinden dolayı işadamı Cahit Eftekin’e ne kadar teşekkür etsek azdır.


 Böyle duyarlı işadamlarımız olduğu müddetçe Türkiye’de eğitimin çok daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum şeklinde konuştu. Daha sonra Gençlik Komisyonu Başkanı Mustafa Yiğit katkılarından dolayı işadamı Cahit Eftekin’e öğrenciler adına bir hediye takdim etti.



KAYMAKAM’DAN ANLAMLI MESAJ
Toplantıya onur konuğu olarak katılan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız önemli mesajlar verdi. Kardeşliğin ve kaynaşmanın önemini vurgulayan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız en büyük yatırım geleceğe yatırım geleceğimize sahip çıkabilmek için de en büyük yatırım gençliğe yatırımdır. Bugün burada olmaktan gençlerimizin içerisinde bulunduğu böylesine güzel bir toplantının içerisinde olmaktan son derece memnun oldum ve mutluluk duydum. Ayrıca gençliğe önem veren gençlerin sorunları ile haspihal olan bu konuda maddi, manevi her türlü desteği gönülden veren değerli işadamı Cahit Eftekin’i bu duyarlılığından dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bu tür kaynaşma ve tanışma toplantılarının sık sık yapılmasının topluma çok büyük yararlar kazandırdığını ifade eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız gençlerimiz ile birlikte sosyal aktivitelerin daha da gelişmesini temenni ediyorum bu bağlamda şahsım ve Çekmeköy kaymakamlığı olarak eğitime yönelik sosyal aktivitelere her türlü öneri ve desteğe hazırım. Öğrencilerimize yönelik yapılacak olan tüm bilimsel ve sosyal etkinliklerde aranızda olmaktan son derece mutluluk duymaktayım. Kaymakamlık olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan öğrencilerimize yardımlarını esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarına, işadamlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim diyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız işadamı Cahit Eftekin’e yardımlarından dolayı teşekkür etti. Anlamlı toplantıda işadamı Cahit Eftekin Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder