20 Aralık 2014 Cumartesi

Tema Banyo kapılarını TİMDER’e açtı!


Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..!Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi olarak nitelendirdiği Beylikdüzü fabrikasının kapılarını Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) üyelerine açtı. Sektördeki gelişmelerin masaya yatırıldığı, 2015 hedeflerinin aktarıldığı bu özel organizasyona Tema Banyo Yönetim Kurulu adına Sami Uyanık ve Genel Koordinatör Oğuz Odabaşı ev sahipliği yaparken TİMDER’i ise Kemal Çelik başkanlığında kalabalık bir üye grubu temsil etti.

Tema Group Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, fabrika ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Tema Banyo’nun iç pazarda ‘Tema banyoyu tamamlar’ sloganıyla güçlü bir yer edindiğine dikkat çekerek, “Türkiye’de sayıları bini aşan bayimizle yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz. 2015 yılında da büyüme hedeflerimiz yüksek ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan’daki büyüme stratejilerine paralel olarak Selanik’te yatırımlarımıza yenilerini eklemeyi planlıyoruz” dedi.

Kalitenin yükseltilmesi sektörün görevi!
Oğuz Odabaşı, yapı malzemelerinde ürün ve hizmet kalitesinin önemini de vurgulayarak, bunun tüm sektörün görevi olduğunu ifade etti. Odabaşı, “Bunun için bizim gibi  tüm dernek üyesi kuruluşların görevi, tüketicileri bilinçlendirmek olmalı” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder