9 Aralık 2014 Salı

HotelRunner ve Butikoteller.com.tr işbirliği ile oteller internete açılıyor



En çok satan gezi kitapları listesinde birinci sırada yer alan ‘Butik Oteller Kitabı’nın son projesi Butikoteller.com.tr online rezervasyon portalının tüm altyapısı ve web sitesi HotelRunner tarafından sunuluyor. Bu işbirliği kapsamında Butikoteller’in  bir satış kanalı olarak HotelRunner’a eklenmesiyle, sisteme dahil olan tüm oteller rezervasyonlarını HotelRunner üzerinden anlık olarak yönetip takip etmeye başlayabiliyor. HotelRunner altyapısına sahip Butikoteller platformu sayesinde online rezervasyon daha hızlı, daha kolay ve daha güvenilir hale geliyor.


Turizm sektörüne yönelik olarak geliştirdiği küresel çözümlerle konaklama tesisi, acente yönetimi ve dijital pazarlamayı kolaylaştıran, online rezervasyon deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yenilikçi teknoloji platformu HotelRunner, gezginler ve yeni yerler keşfetmeyi sevenler için butik konaklama seçenekleri sunan Butikoteller.com.tr ile işbirliğine gitti. İşbirliği kapsamında, HotelRunner, Butikoteller’in yeni online satış kanalının alt yapısını sağlıyor. Bu kanal ile Butikoteller, bünyesinde listelediği oteller için online rezervasyon ve tanıtım imkanı sunuyor.

4-7 Aralık tarihleri arası gerçekleşen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı’nda lansmanı yapılan işbirliği sayesinde, Butikoteller.com.tr platformu fiyat, müsaitlik gibi bilgilerin alışverişini oteller ile dijital ortamda kolaylıkla yapabilecek ve müşterilerine kaliteli ve güvenilir bir rezervasyon deneyimi sunacak. Butikoteller.com.tr’nin bir satış kanalı olarak HotelRunner’a eklenmesiyle, sisteme dahil olan tüm oteller, rezervasyonlarını HotelRunner üzerinden anlık olarak yönetip takip etmeye başlayacaklar. Bunlara ek olarak, HotelRunner platformundaki oteller de Butikoteller.com.tr portalı üzerinden oda satışlarını gerçekleştirebilecekler.

HotelRunner ile maliyetler düşerken, satışlar artıyor
İşbirliğinin lansmanında konuşan HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, “Bu işbirliği ile Türkiye’de otellerin ve rezervasyonların internete taşınması konusunda önemli bir adım attık. HotelRunner platformuna şu anda kayıtlı olan otellere Butikoteller.com.tr’yi online seyahat acentesi ve satış kanalı olarak sunuyoruz. Bu sayede otellerimiz müsaitliklerini ve fiyatlarını gerçek zamanlı olarak kanala bildiriyor, bu yepyeni ve kaliteli hizmet odaklı kanal sayesinde online satışlarını artırabiliyorlar” diye konuştu.

Butikoteller.com.tr ile iyi bir sinerji yarattıklarını ve bunda iki ekibin de teknoloji odaklı, yeniliğe açık ve aynı dili konuşabilen yapısının etkili olduğunu belirten Beklen, “Biz Butikoteller.com.tr’nin hem teknoloji partneriyiz hem de platforma ciddi bir otel portföyü sunuyoruz. Butikoteller de üyesi olan otellere son teknoloji ürünü bir dijital pazarlama ve yönetim paneli sağlamış oluyor.” dedi.

HotelRunner ile yaptıkları işbirliğinin Türkiye’de güvenli, hızlı ve kolay online rezervasyon için atılmış en önemli adımlardan birisi olduğunu söyleyen Butikoteller.com.tr Yönetici Ortağı Emre Gelen, “HotelRunner tecrübesi ile geliştirilen altyapımız sayesinde, en özgün ve en seçkin online rezervasyon platformu olma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. HotelRunner platformundaki geniş otel portföyü ile Butikoteller.com.tr kaliteli ve efektif bir online satış kanalı haline geldi.” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder