13 Şubat 2014 Perşembe

BATİAD’DAN MUHTEŞEM DEFİLE


Deniz Akkaya - Murat Başoğlu Sundu; Çağla Şikel, Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk, Hasan Yalnızoğlu, Best Modeller Sena Akay ve Caner Tanrıverdi ile sahnelerin sevilen ismi Banu Zorlu Banu Noyan’ın koreografisiyle podyuma çıktılar.


Babası sundu, oğlu Can Bermek Başoğlu ilk kez podyuma çıktı.
Tekstil camiasının gözbebeği Bayrampaşa’yı bir dernek çatısı altında buluşturan Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BATİAD); birbirinden ilginç kuruluş yıldönümü bu yıl da kutlamalarıyla adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıl “Enerji Tasarrufu için Kazak Giyelim” diyerek dünyanın en büyük kazağını hazırlayarak Guinness Rekorunu Türkiye’ye kazandırmanın haklı gurunu yaşayan Batiad, geleneksel olarak ve her yıl festival havasında kutlanan ‘yıl dönümü etkinliklerinde’ bu yıl da örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.Bayrampaşalı tekstilcilerin ürettiği 10.000 adet çocuk kazağını çocuk esirgeme kurumunun 81 ildeki şubelerinde bulunan çocuklarımıza ulaştıran olan Batiad, bu yıl çocuklarımızın yüzünü güldürürken ve kutlamalar kapsamında büyük bir defile gerçekleştirdi.


%100 Türk markalarının ürünlerinin sergilendiği defile; Banu Noyan‘ın koreografisiyle, Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu’nun sunumlarıyla gerçekleşti. Defilede Çağla Şikel, Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk, Hasan Yalnızoğlu, Serkan Tan Ormancı ‘nın yanı sıra iki best model Sena Akay ve Caner Tanrıverdi’nin de aralarında bulunduğu 25 manken ve sunucu Murat Başoğlu’nun oğlu Can Bermek Başoğlu ve Banu Noyan’ın kızı Banu Miray Işık minik mankenler olarak podyuma çıktı.


 Defilenin sürpriz ismi sahnelerin genç ve sevilen sanatçısı Banu Zorlu oldu. Zorlu, izleyenlerden büyük alkış aldı.Çocuk mankenler Banu Miray Işık ve Can Bermek Başoğlu podyuma çıktığı anda salon en büyük ilgiyi gören isimlerden oldular.


Defilenin finalinde toplu halde sahneye gelen mankenler ve Banu Zorlu izleyenlerden alkış aldı.Batiad’ın bu yıl gerçekleşen defilesini izleyenler arasında, Emine Ün ve eşi Tolga Karakaş, Erkan Özerman gibi iş - sanat ve moda dünyasının önde gelen isimleri de yer aldı…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder