18 Şubat 2014 Salı

tatilsepeti.com, trivago ile önemli bir işbirliğine imza attı

Turizm sektöründe büyük işbirliği
Türkiye’nin lider turizm portalı, dünyanın en büyük otel arama motoru ile işbirliği yaptı
Türkiye’nin lider turizm portalı tatilsepeti.com, dünyanın en büyük otel arama motoru trivago ile önemli bir işbirliğine imza attı. Türkiye’nin en saygın tur operatörlerini, 2 bini aşkın yurt içi ve 100 binden fazla yurt dışı oteli, yüzlerce yurt içi ve yurt dışı turu, binlerce uçak bileti destinasyonunu bir arada sunan tatilsepeti.com, 40 ülkede ve 24 farklı dilde hizmet veren trivago ile çalışmaya başlayan ilk Türk firması oldu. Bu işbirliğiyle tatilsepeti.com ve trivago kullanıcı sayılarında yüksek artışlar olacağı öngörülüyor.

Yenilikleri ve yatırımlarıyla hızlı büyümesini sürdüren tatilsepeti.com, sektörde önemli bir işbirliğine imza attı. Yıllık 12 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 22 milyonun üzerindeki ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin lider turizm portalı olan tatilsepeti.com, dünyanın en büyük otel arama motoru trivago ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğiyle tatilsepeti.com ve trivago’nun ziyaretçi sayılarında yüksek artışlar olacağı öngörülüyor.

tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, dünyanın en büyük otel arama motoru trivago’nun Türkiye pazarında da aktif olarak bulunmasından ve yaptıkları işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek şunları ifade etti: “Türkiye’nin lider turizm portalı olarak, dünyanın en büyük otel arama motoruyla işbirliği yapmaktan mutluluk duyduk. Bu işbirliğiyle hem trivago’nun hem de tatilsepeti.com’un ziyaretçi sayısında önemli artışlar olacağını düşünüyoruz.”

trivago Akdeniz Ülkeleri Müdürü Chara Georgiadou, bu işbirliği ve hedefleri hakkında şu bilgileri verdi: “trivago olarak 40 ülkede, 24 farklı dilde hizmet veriyoruz. Türkiye’nin lider turizm portalı tatilsepeti.com’la yaptığımız işbirliğiyle şimdi Türkiye’de otel rezervasyonu yaptırmak isteyen kullanıcılarımıza da zengin seçenekler sunuyoruz. Her ay, 45 milyondan fazla kullanıcımız sitemizi tatil planlamalarında başlangıç noktası olarak tercih ediyor. Bu işbirliğiyle bu sayının da hızla artacağını düşünüyoruz.”

tatilsepeti.com, bugün Türkiye’nin en saygın tur operatörlerini, 2 bini aşkın yurt içi ve 100 binden fazla yurt dışı oteli, yüzlerce yurt içi ve yurt dışı turu ve binlerce uçak bileti destinasyonunu bir arada sunuyor. Kullanıcılarına ideal otellerini bulmalarına yardımcı olan trivago ile işbirliği yapan tatilsepeti.com, ilerleyen dönemde de kullanıcıları için avantajlı yenilikleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder