24 Şubat 2014 Pazartesi

Wyndham İstanbul Petek Hotel,lezzet ve şıklığı Almina Restaurant’la buluşturuyor



Temmuz ayında Basın Ekspres yolunda açılan Wyndham İstanbul Petek Hotel, modern  konseptiyle kaliteyi ve konforu bir araya getiriyor. Hem iş dünyasına, hem de yaşam merkezlerine yakın bir konumda bulunan Wyndham İstanbul Petek’in şık restoranı, Almina Restaurant ise Türk ve Dünya mutfağının en lezzetli örneklerini açık büfe ya da alakart menü seçenekleriyle misafirlerine sunuyor.


Wyndham Istanbul Petek Hotel’in Executive Chef’i Sedat Özkan Almina Restaurant’da farkını hissettiriyor. En taze ve kaliteli malzemeleri klasik ve modern tekniklerle buluşturarak Türk ve Dünya Mutfakları arasında köprü kuruyor. Ödüllü şeflerin elinden çıkan menü harika sunumlarla konuklara lezzet şöleni yaratıyor.


Almina Restaurant’daki leziz yemekten sonra keyifli vakit geçireceğiniz alanlardan biri de Mawi Terrace Bar…Bu özelliklerinden dolayı Wyndham İstanbul Petek; iş yemekleri dışında ,arkadaşlarınızla keyifli bir akşam yemeği ve özel buluşmalarınız için kullanacağınız bir cazibe merkezi konumunda…


Almina Restaurant 06.30-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Otel dışından gelen misafirler için de otopark ve vale hizmeti sunuluyor.



Wyndham İstanbul Petek - Mimar Sinan Caddesi No : 80-82 Güneşli / İstanbul
0212 464 00 00
info@wyndhamistanbul.com
www.wyndhamistanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder