23 Şubat 2014 Pazar

Turizm News’e bir ödül de ADRO’dan


ADRO tarafından Turizm News “Turizm İnternet Medya Ödülü”ne layık görüldü
Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) tarafından 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla verdiği  “Çukurova’da Turizm Ödülleri”nde Turizm News , “Turizm İnternet Medya Ödülü”ne layık görüldü.
Şirin Park Otel’de düzenlenen ödül töreninde, merkezi Adana’da bulunan ve turizmnews.com adresinde yayın yapan Turizm News’in ödülünü, Yayın Yönetmeni Durmuş Ali Başkan, rehber Yeliz Uzabacı’dan aldı.

Başkan, Turizm News’i Anadolu Ajansı’ndan ayrılan Aycan Demirel ile kurduklarını ve 1 Eylül 2012 tarihinde yayın hayatına başladıklarını belirterek, “Türkiye ve dünyadan turizmle ilgili haberlerle, sektör temsilcilerine ve turizme ilgi duyan herkese hitap ediyoruz. Yayın hayatına başlayalı 2 yıl gibi kısa bir süre olmasına her yıla bir ödül sığdırdık. Son olarak ADRO’nun ‘Turizm Medya Ödülü’ne layık görülmemiz bizi mutlu etti” dedi.Turizm haberlerine ulaşmak isteyen herkese yeni bir bakış açısı getiren ve 1 Eylül 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Turizm News (turizmnews.com),  Turizmde Yönverenler (TUR-YÖN) tarafından “2012 Turizm Ödülleri”nde “En İyi Turizm Haber Portalı” seçilmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder