16 Şubat 2014 Pazar

CVK Safira Spa’dan çok özel bir masaj deneyimi


Sarayın tüm ihtişamını yansıtan Ab-ı Hayat, sultanları bekliyor.1500’lü yıllardan bu yana süre gelen ölümsüz bir Osmanlı geleneği ile kendinizi sultanlar gibi hissedeceksiniz. Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan CVK Safira Spa, Ab-ı Hayat masajıyla sarayın tüm ihtişamını ayağınıza getiriyor, benzersiz bir keyif sunuyor. Osmanlı’ya ait özel kıyafetler, altın tas, sedef nalın ve gümüş yemek takımlarıyla servis edilen ikramlarla ayrıcalıklı bir deneyim sizi bekliyor.

İstanbul’un merkezinde, şehrin hızlı ve yoğun temposundan uzaklaşmak, dinlenmek isteyenler için seçkin alternatifler sunan CVK Safira Spa, masaj ve bakımlarıyla misafirlerine ayrıcalıklı deneyimler yaşatıyor. Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan CVK Safira Spa’nın Ab-ı Hayat masajı, Türk hamamının etkileyici ve rahatlatıcı atmosferinde, sarayın ihtişamını ayağınıza getiriyor.

50 dakika süren bu masaj deneyiminde Osmanlı’ya özel kıyafetler, altın tas, sedef nalın ve gümüş yemek takımlarıyla ikram edilen lezzetler sizi bekliyor. 1500’lü yıllardan bu yana süre gelen ölümsüz bir Osmanlı geleneği ile kendinizi sultanlar gibi hissedeceksiniz.

CVK Safira Spa’nın Ab-ı Hayat masajı 200 Euro olarak fiyatlandırılıyor.

Rezervasyon: 0212 377 88 88 / www.parkbosphorushotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder