23 Şubat 2014 Pazar

Coral Travel’dan seyahat severlere cruise turu alternatifleri



Coral Travel & ODEON Tours, tüm seyahat severlere uluslararası standartlara sahip gemilerle eşsiz bir yolculuk fırsatı sunuyor.Cruise turları 219 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat severlere sunulurken, Alaska’nın doğal güzelliklerinden, Avrupa’nın antik geçmişine, Meksika’nın el değmemiş tabiatından, Karayipler, Bahamalar ve Hawaii’nin tropik zenginliklerine veya Güney Amerika’nın egzotik kültürüne kadar her bölgeye cruise seyahati gerçekleştirmek mümkün.


Coral Travel & ODEON Tours, seyahat severlere uluslararası standartlara sahip gemilerle eşsiz tatil seçenekleri sunuyor. Sunulan gemi turlarında, ekonomik fiyatlı iç kabin alternatiflerinin yanında dış kabin ve balkonlu kabinler de oldukça ilgi görüyor. Yolcular; Güney Amerika, Kanarya Adaları, Ege & Adriyatik, Kuzey Avrupa, Batı Akdeniz & Akdeniz, Yunan Adaları, Karayipler, Kızıldeniz ve nehir turları ile transatlantikler gibi pek çok alternatif arasından seçim yaparak unutulmaz bir tatil serüvenine çıkma şansı yakalıyor. Coral Travel & ODEON Tours’un sağladığı alternatiflerle Alaska’nın doğal güzelliklerinden, Avrupa’nın antik geçmişine, Meksika’nın el değmemiş tabiatından, Karayipler, Bahamalar, Bermuda, Hawaii’nin tropik zenginliklerine veya Güney Amerika’nın egzotik kültürüne kadar her bölgeye cruise seyahati gerçekleştirmek mümkün oluyor.


Fiyatlar 219 ile 5 bin 499 Euro arasında değişiyor
Gezi severlerin 219 Euro’dan başlayan fiyatlarla gemi turuna katılma fırsatına sahip olabileceğini ifade eden Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı “Standart kabinlerde ise 5 bin 499 Euro’ya varan fiyatlar bulunuyor. Mart, Nisan ve Ekim aylarında gerçekleşen 219 Euro fiyatlı ‘‘Louise Olympia ile Yunan Adaları ve Atina Turu’’ 3 gece 4 gün sürüyor. Arjantin, Brezilya ve Uruguay gibi ülkeleri kapsayan “Costa Neo Riviera ile Batı Afrika & Hint Okyanusu Dünya Turu” 10 gece sürüyor ve Coral Travel & ODEON Tours yolcularına 5 bin 499 Euro’ya sunuluyor. Misafirler için nakit ödemenin yanında kredi kartı ile taksitlendirerek ödeme seçeneği de sağlıyoruz. Ayrıca erken rezervasyon fırsatını yakalayanlar için de indirimler söz konusu” dedi.

Bavul açma-kapama derdi olmadan
Kabin alternatifleri; gemi tipine göre deluxe suite ve royal suite gibi lüks kategorileri de içeriyor. Gemilerde tırmanma duvarına tırmanmak, sörf havuzunda keyifli dakikalar yaşamak ve akşam yemeği için dünya mutfağından sunulan farklı lezzetlerin tadına varmanın yanı sıra, limanlarda geçirilecek eğlenceli saatler de misafirleri bekliyor. Coral Travel & ODEON Tours ile bavul açma – kapama derdi olmadan gerçekleştirilen cruise turları gerçek bir keşif ve dinlence şölenine dönüşüyor.

Günlük Aktivite Gazetesi’ni takip edin
Cruise turlarında flowrider ile sörf, alışveriş veya sadece havuz kenarında canlı müzik eşliğinde güneşlenmek, sunulan alternatifler arasında yer alıyor. Ayrıca, kabinlerde yer alan interaktif TV ile keyif yapmak da mümkün. Her sabah kabinlere bırakılan günlük aktivite gazetesi ile misafirler kendilerine en uygun programı belirleyebiliyor. Kabinlerin genişlikleri 12-13 metrekare itibariyle başlayıp suit büyüklüklerine göre balkonlarıyla beraber 150 metrekareye kadar çıkarken, gemilerde her katta sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Denizin üstünde ama 5 yıldızlı otel konforunda
Gemilerin büyüklükleri gidilecek destinasyonlara göre değişiklik gösterebiliyor. Gemi seyahatine çıkan yolcular zevk ve tercihlerine göre kendi evindeymiş gibi rahatlık yaşarken aynı zamanda her akşam 5 yıldızlı bir otelde yemeğe çıkma konforu, tatil beldelerinde verilen tüm hizmetlerden yararlanma imkanı ve birçok ülkeye kısa zamanda seyahat etme avantajına sahip oluyorlar.

En popüler cruise turları
Destinasyon uzaklıklarının fiyatlamayı doğrudan etkilemesinden dolayı, uzak bölgelerin daha az tercih edildiğini ifade eden Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “Yunan Adaları, Ege Adriyatik, Karadeniz, Akdeniz, Norveç Fiyordları, Baltık Başkentleri, Kuzey Avrupa, Kanarya Adaları, Transatlantik, Volga ve Ren Nehri Turları, Hint Okyanusu, Dinyeper Nehri, Yeni Zelanda, Avustralya, Uzakdoğu, Amerika,  Karayipler, Bahamalar, Alaska önümüzdeki dönemin en popüler cruise turları arasında sayılabilir” dedi.

Yolcuların tercihlerinin ağırlıklı olarak fiyat odaklı olduğunu ama bununla beraber destinasyona yönelik tercihler de aldıklarını söyleyen Kamçı sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya’nın çoğu limanına uğrayan birçok gemi firması olması sebebiyle alternatif turlar sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Cruise seyahatine henüz çıkmamış olan misafirlerimiz genellikle yakın destinasyonları Yunan Adaları’nı tercih ediyorlar. İstanbul ve İzmir kalkışlı gemi turları ise uçak maliyetini ortadan kaldırdığı ve seyahat kolaylığı sağladığından dolayı revaçta olan turlar arasında yer alıyor. Birçok ülkeye sadece bir tur satın alarak gidebilmek cruise taleplerinin gün geçtikçe artışını sağlıyor. Misafirler Yunan Adaları ve Ege Adriyatik seçeneklerinden sonra genellikle Akdeniz, Norveç Fiyordları, Baltık başkentleri gibi popüler destinasyonları tercih ediyorlar” dedi.

Özellikle yolcu sayısı arttıkça bu bölgelere olan tur paketlerinin hemen hemen hepsinin Türkçe rehberli olarak gerçekleştiğini ve bu durumun dil problemi olan yolcuların seyahat engelini ortadan kaldırdığının altını çizen Kamçı, uçaklı paket programlar ile Avrupa, Amerika, Afrika gibi birçok kıtanın herhangi bir noktasından gemiye binişle uzak destinasyonlara kolaylıkla seyahat etme imkanı sağlanabildiğini belirtti.

Son yıllarda Türkiye’den çıkıp Güney Amerika’ya kadar devam eden transatlantik turları ve izin problemi olmayıp 20 günden 36 güne kadar devam eden turların misafirlerin oldukça ilgisini çektiğini belirten Kamçı, kış paketlerinin vazgeçilmez destinasyonları arasında Kanarya Adaları programının ön sıralarda yer aldığını ve vizesiz olan destinasyonlar tercih edilirken Rusya’nın vizesiz olan Volga Turlarının da oldukça popüler turlar arasında yer aldığını belirtti.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel & ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com & www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder