19 Şubat 2014 Çarşamba

EDAK Merhaba Yaz 2014 Etkinliği- Eczaneler geleceğe hazırlanıyor


İlaç fiyatlarının düşmesi nedeniyle ayakta kalma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan eczacılar, çözümü ilaç dışı sağlık ürünlerinde arıyor. Eczacılara bu yöndeki seçenekleri sunmaya odaklanan EDAK Ecza Kooperatifi, bu amaçla Antalya’da 05-11 Mart tarihlerinde 'EDAK Merhaba Yaz 2014 Satış Etkinliği'ni düzenliyor.

Bin 500 eczacının beklendiği etkinlikte, 150’ye yakın firma ile ilaç dışı sağlık ürünleri yelpazesi eczacıların beğenisine sunulacak ve eczacıların ihtiyaçlarına yönelik çeşitli eğitim seminerleri düzenlenecek.

Türkiye’nin en büyük ilaç dağıtım kuruluşlarından olan EDAK Ecza Kooperatifi’nin bu yıl 6’ncısını organize ettiği 'Merhaba Yaz 2014 Satış Etkinliği’, sektörün en etkili buluşma ve satış etkinliği olarak öne çıkıyor.

İlaç fiyatlarının düşmesiyle eczanelerin alarm veren ekonomik durumlarını geliştirmeyi ve bu konuda yeni seçenekler oluşturmayı hedefleyen etkinlikte eczacılar; ilaç dışı sağlık, medikal, kişisel bakım, güzellik ve kozmetik ürünlerini çok özel avantajlarla temin etme şansına sahip olacak.

“Eczanelerin ekonomisini geliştirmeliyiz”
Eczanelerin artık sadece ilaç satarak ayakta kalamayacağını söyleyen EDAK Yönetim Kurulu Başkanı Emre Bacanak, “Eczacılarımızın ekonomisini geliştirmek zorundayız. Bunun yolu da Batı’daki örneklerde olduğu gibi eczanelerimizi daha geniş ürün seçenekleriyle donatmaktan ve eczacılarımızı da bu yeni anlayışa hazırlamaktan geçiyor” dedi.

EDAK Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Pilavcı ise Antalya’da ülkemizde eczacılara sağlanabilecek en geniş ilaç dışı ürün seçeneklerinin sunulacağını aktardı ve eczacılık sektörünün ihtiyacı olan çeşitli eğitimlerin de gerçekleştirileceğini dile getirdi.


'EDAK Merhaba Yaz 2014 Satış Etkinliği’, 05-11 Mart tarihlerinde Antalya Belek’de Kaya Palazzo Oteli’nde düzenleniyor. Tüm Türkiye’den bin 500 eczacının katılacağı etkinlikte, yerli ve yabancı 150’den fazla kuruluş ilaç dışı sağlık ürünlerini eczacılara sunma imkanı bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder