9 Şubat 2014 Pazar

YILIN EN ROMANTİK PAKETİ


Sevgililer  14 Şubat’ta “Renaissance Polat İstanbul Hotel”i tercih ediyor
Romantik manzarası ve eğlenceli sürpizleriyle sevgi dolu çiftler 14 Şubat’ta “Renaissance Polat İstanbul Hotel”i tercih ediyor.

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan “Romantik Paket”te çoğunluğu deniz manzaralı olan odalarda sevgilinizle beraber keyifli saatler geçirebilirsiniz. Odanızda sizi karşılayacak 1 şişe şarap, çikolata ve çileklerin yanısıra kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness, Türk Hamamı ve buhar banyosunu 2 kişi 1 gece  149 €’dan başlayan fiyatlar ile faydalanabiliyorsunuz.

Sadece Sevgililer Günü progralarına katılmak isteyen sevgililer için ise;
Daphne Restaurant’da Executive Chef Yücel Dereyayla ve ekibi tarafından özenle hazırlanan zengin açık büfesi ve içinizi ısıtacak aşk şarkıları ile Marmara Denizi’nin görkemli manzarasında romantik saatler geçirebilirsiniz.

Marmara Balık Restoranı, eşsiz bir menüyle bezenmiş, büyüleyici ambiyansın yanısıra aşık çiftler için hazırlanan en romantik parçaların derlemesinden oluşan canlı performanslar ile keyifli saatler sizleri bekliyor.
Champions, romantik ve bir o kadar da eğlenceli anları özgün lezzetler ile buluşturan Sevgililer Günü Partisi ile yerinizde duramayacaksınız.

Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 414 18 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder