16 Şubat 2014 Pazar

Four Seasons Hotel Bosphorus, Spa&Hammam

SPA&HAMMAM’DA ŞUBAT AYINDA FRANSIZ RÜZGARI

Paris’teki dünyaca ünlü Four Seasons Hotel George V, Spa merkezinin güzellik uzmanı Delphine Langlois ile misafirlerini buluşturmaya hazırlanıyor. Merkezi konumu, ferah kullanım alanı, yüksek teknolojik donanıma sahip fitness salonu ve gün ışığı alan eşsiz havuzu ile Spa&Hammam, kişiye özel ihtiyaçlara göre şekillendirdiği bakım önerilerine 17-21 Şubat tarihleri arasında bir Fransız dokunuşu katıyor.

Tamamen doğal Sodashi ürünleri ile cilt ve vücut bakımları sunan Spa&Hammam, 4 gün boyunca     Four Seasons George V, Paris’in güzellik uzmanı Delphine Langlois’i ağırlıyor. 2004 yılından beri    Four Seasons Paris güzellik ekibinde olan ve son 5 yıldır ekibin süpervizörlüğünü yapan Delphine, başta “Promenades à Versailles” ve “Tropical Magnolia” olmak üzere Paris’teki Spa merkesinin birçok imza bakımın yaratıcı ekibinde yer almış.

Kimyasal işlemden geçmeden ve katkı maddeleri kullanılmadan üretilen Sodashi ürünleri mineral yağlar, sentetik maddeler ve hayvansal malzemeler içermiyor. Sanskritçe’de ‘bütünlük, saflık ve canlılık’ anlamına gelen Sodashi’de kadınlar ve erkekler için geniş bir ürün ve bakım yelpazesi bulunuyor. Delphine’in yapacağı detaylı cilt analizinin ardından kişiye özel şekillendireceği Sodashi bakımları, kimyasal içermeyen ürün kullanmak isteyenler için ideal bir seçenek. Cildi temizlerken, nemlendiren ve dinçleştiren Sodashi ürünleri ve Delphine’in uzman yorumları ile Spa&Hammam’da gençleşmek mümkün.

Spa&Hammam Hakkında:
2100 m2’lik kullanım alanı
Yüksek teknolojik donanımlı modern Fitness Salonu
Boğaz kıyısındaki muhteşem konumu ile Açık Havuz
Cam tavanlı Kapalı Havuz
3 Türk Hamamı
9 Bakım Odası
Özel Hamamı ile VIP Suit
Özenle tasarlanmış Sauna, Jakuzi ve Buhar Odası

Detaylı bilgi için Four Seasons Bosphorus, Spa&Hammam: 0212 381 41 60


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder