16 Şubat 2014 Pazar

Mövenpick Hotel Istanbul’da rüya gibi bir düğün, Paris, Amsterdam veya Berlin'de muhteşem bir balayı


Mövenpick Hotel Istanbul hayatınızın en özel günlerinden biri olan düğününüzü büyülü ve romantik bir masala dönüştürmeniz için Paris, Amsterdam veya Berlin'de muhteşem bir balayının da dahil olduğu eşsiz bir fırsat sunuyor. Hayallerinizin düğünü için seçiminiz ister 390 kişilik ziyafet düzeninde seçkin bir düğün yemeği, ister 500 kişilik şık bir kokteyl olsun, Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan menüler, size ve davetlilerinize benzersiz bir lezzet şöleni yaşatacak. Düğün menünüzü iki kişilik bir yemek tadımıyla seçme imkanına da sahipsiniz.

Düğün paketine; karşılama kokteyli, dört çeşitten oluşan düğün yemeği, limitsiz yerli içki, masaların şamdan ile süslenmesi ve sandalye giydirme de dahil. Üstelik hem görüntüsü, hem de lezzetiyle sizleri baştan çıkaracak düğün pastası da Mövenpick Hotel Istanbul’un çiftlere hediyesi.

Gelin ile damat, düğün gecesini balayı süitinde çikolata ve meyve ikramı ile geçirip ertesi gün açık büfe kahvaltı veya yeni evliler için özel olarak odalarında sunulan kahvaltının keyfini çıkarabilecekler.

Ayrıca 2014 yılında kişi başı KDV hariç 55 Euro'dan başlayan fiyatlarla 250 kişi ve üzeri misafir katılımıyla düzenlenen tüm düğünlerde Mövenpick Hotel Paris Neuilly, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre veya Mövenpick Hotel Berlin'de 2 gece kahvaltı dahil muhteşem bir balayı Mövenpick Hotel Istanbul tarafından çiçeği burnunda çiftlere hediye ediliyor.

Ayrıntılı bilgi için  0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder